2821
2789

عموم شصت سالشه و سه تا دختر بزرگ داره که هرسه ازدواج کردن و بچه دارن. این زنه دوست صمیمی زن عموم بوده و به خونشون رفت و آمد داشته و موقع برگشت زن عموم می‌گفته ک عموم برسونتش ولی معلوم نیست تو ماشین چی رد و بدل شده که خیانت میکنه و تهش اونو میگیره. زنه هم خیلی خوشگل و خوش قد و بالاس فقط بخاطر پول زنش شده و الان عموم همه چی بنامش کرده حتی به دختراش نداده و زنه هم دیگه محل نمیزاره. جالبیش اینه مادربزرگم و همه میگن کارخوبی کرده و راضین

خواستم بگم مواظب باشید واقعا اینا دوست صمیمی بودن 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت توسط دوست صمیمی خیلیییی هست 

خواهش هر کسی وارد خونه زندگیتون نکن . دوستانون فقط موقعی که شوهرتون خونه نیستن بیارین خونه . جلوی دوستانتون از شوهرتون تعریف نکنین. جلوی شوهرتون از دوستاتون تعریف نکنید

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 

دقیقا اطراف ما یه نفر اینطور شده دوست صمیمی طرف با شوهرش دوست شده البته اینا بچه دار نمیشدن. طلاق گرفتن زنه هنوز نمیدونه دوستش از شوهرش حاملس. البته مرده همون اول بهش گفته بچه به دنیا بیاد میبرمش یه زن دیگه میگیرم اونم فقط پول میتیغه ازش فعلا

چیزی زده بنام اون زنه ؟؟؟؟ و بعدش زنه محلش نداده ؟؟؟ درست فهمیدم 

آره بنام زن جدیده کرده یعنی زنه  با سیاست ازش گرفته 

عموم خیلی پولدار بود. الان همش بیرونه و عموم خونه تنها 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

سلام،چراخانوادش ازخیانتش حمایت میکنن همین طرفداری باعث بیشترضربه خوردن زن عموت ودختراش میشه واقعاقباحت داره،بعدم اگرازجورتوشدخانه ی موری ویران خانه ی خویش محال است که آبادکنی...بالاخره دوست زن عموتم خونه خراب میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز