2777
2789
عنوان

خانمهای خیاط میشه لطفاً بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست
ااا باشه عزیزم مرسی بهم گفتی مهربون بعدش چی تو خونه جواب میده؟

جواب که صد در صد میده.

ولی ان شاالله که نی نی به سلامتی دنیا بیاد تا سه سال به شدت درگیر بچه میشی و فرصت سر خاروندن هم نداری.

کاش قبل بارداری می‌رفتی یاد می گرفتی

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب که صد در صد میده. ولی ان شاالله که نی نی به سلامتی دنیا بیاد تا سه سال به شدت درگیر بچه میشی و ...

اتفاقا بین خیاطی و آرایشگری مونده بودم گفتم برم آرایشگری در صورتیکه عاشق خیاطیم هستم 

اتفاقا بین خیاطی و آرایشگری مونده بودم گفتم برم آرایشگری در صورتیکه عاشق خیاطیم هستم 

خیاطی خیلی بهتره.

آرایشگری هم تو این شرایط بهت فشار میاره و بوی رنگ اذیتت میکنه

آره دیگه مثل اینکه قسمت بر این شد خدا راهو نشونم داد 

اشکال نداره،خدا یک راه عالی گذاشته جلوی پات که خیلی ها آرزوشو دارند.ان شاالله صحیح و سلامت فارغ بشی و خدا یک نی نی سالم و صالح بهت بده  

سلام عزیز حال دخترت چطوره درجربان تاپیکاتم 

سلام عزیزم خوبی

مجدد عود کرده و یک بار شیمی درمانی شد

انشالله ک این سری خبرهای خوب بدن ممنون ازت 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

سلام عزیزم خوبی مجدد عود کرده و یک بار شیمی درمانی شد انشالله ک این سری خبرهای خوب بدن ممنون ازت&n ...

😔😔😔 الهی دعا میکنم که بزودی حالش خوب بشه عزیزم

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

😔😔😔 الهی دعا میکنم که بزودی حالش خوب بشه عزیزم

ممنون عزیزم انشالله 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج