2777
2789
عنوان

خانمهای خیاط میشه لطفاً بیاین

167 بازدید | 25 پست

سلام من دوره نازک دوری رو شروع کردم 

ب نظر شما بعد نازک دوری میشه مانتو اینا دوخت؟

یا باید ضخیم دوری هم رفت

برای خیاطی تو خونه چرخم مارشال مدل ۸۱۵ 

ب نظر شما چرخ سر دوز هم بخرم؟

من خیلی ذوق دارم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

اره میتونی ضخیم دوزی برای پالتو کاپشن ایناس

فعلا صبرکن اگ دیدی میتونی میخای ادامه بدی بخر

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله پایان دوره نازک دوزی مانتو را یاد می گیری چرخت هم خوبه سردوز هم نداشتی مهم نیست با دست سردوز ب ...

جدی پس میشهی سوال دیگ 

الگوی رگالی چیه دقیقا ؟

اصلا رسم الگو مشکل ندارم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

جدی پس میشهی سوال دیگ  الگوی رگالی چیه دقیقا ؟ اصلا رسم الگو مشکل ندارم

الگویی هست که دقیقا لباس اندازه تنت در میاد و کمترین خطا را داره

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
اره میتونی ضخیم دوزی برای پالتو کاپشن ایناس فعلا صبرکن اگ دیدی میتونی میخای ادامه بدی بخر

من خودم پرستارم و واقعا این کارو استارت زدم ک از شغل خودم استعفا بدم ..

میخوام ی خیاطی خوب بزنم

الگویی هست که دقیقا لباس اندازه تنت در میاد و کمترین خطا را داره

مرسی عزیزم تشکر  

چرخ سردوز به شدت مهم هست و کار راه انداز و به شدت داخل کار رو تمیز نشون میده. 

ضخیم یقه های بیشتر،  جیب،  جادکمه فیلتاب،  استرکشی، این چیزا رو یاد میگیری. 

شما بانازک میتونی پالتو هم بدوزی. 

دوره کتپشن دوزی جداست که تو ضخیم نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چرخ سردوز به شدت مهم هست و کار راه انداز و به شدت داخل کار رو تمیز نشون میده.  ضخیم یقه های بی ...

مرسی عزیزم تشکر 

قیمت چرخ سر دوز چقدره؟

مرسی عزیزم تشکر  قیمت چرخ سر دوز چقدره؟

همه جوره اش هست. 

آکبند ژانومه خانگی از ۱۰/۱۲تومن هست به بالا. 

زیادم برای خیاطی عجله نکن. 

یه مسیر تقریبا یکساله ای در پیش داری. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

همه جوره اش هست.  آکبند ژانومه خانگی از ۱۰/۱۲تومن هست به بالا.  زیادم برای خیاطی عجله نک ...

مرسی گلم 

بله واقعا اگر خدا بخواد و عمری بمونه و توان داشته باشم تا بتونم ب مهارت متوسطی برسم و بتونم خودمو تو شهر جا بندازم حداقل دوسال زمان نیازه

بله میتونید با تولیدی ها کار کنید و سفارش لگیرید

فقط من با دارم و تازه هم باردار شدم به نظرتون میشه تو خونه کار کرد؟ و اینکه من واقعا از بیکاری خسته میشم قبل اینکه بفهمم باردارم میخواستم کلاس آرایشی برم که نرفتم گفتم نمیتونم بعدش برم کار کنم ، گفتم برم خیاطی که بشه تو خونه کار کرد میشه به نظرت؟

فقط من با دارم و تازه هم باردار شدم به نظرتون میشه تو خونه کار کرد؟ و اینکه من واقعا از بیکاری خسته ...

نه الان نری بهتره،چون خیلی به کمرت فشار میاد و خدایی نکرده ممکنه برای بچه ضرر داشته باشه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم