2777
2789
عنوان

منظور دوست پسرم از این حرفا چیه+اسکرین چت

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگا منظورش اینه ک خیلی دوست دارم و هیچوقت اذیتت نمیکنم هیچوقت ولت نمیکنم 

فقط چون خیلییی ذوق زده هس ک تورو داره نمیفهمه چجوری حرف میزنه😜🤣🤣🤣🤣🤣 

منظورش حرفای خوبیه نگران نباش

نگا منظورش اینه ک خیلی دوست دارم و هیچوقت اذیتت نمیکنم هیچوقت ولت نمیکنم  فقط چون خیلییی ذوق ز ...

واقعا نمیدونم خیلی گیج شدم

خسیس بازی اصلا درنمیاره ها . دیروز رفتیم کافه شمرون ۹۰۰ خرج کرد هروقت میریم بیرون اون حساب میکنه ولی حرفاش اذیتم میکنه

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 
واقعا نمیدونم خیلی گیج شدم خسیس بازی اصلا درنمیاره ها . دیروز رفتیم کافه شمرون ۹۰۰ خرج کرد هروقت می ...

ببین اون پسر خوبیه ولی نمیدونه ک با تو باید چجوری رفتاررررر کنه حرف بزنه سعی کن بهش بگی چون تجربش کمه 

ببین اسی...

طرف داره میگه بهم وابسته نشو،خب این یعنی چه یعنی قصدش موندن وزندگی کردن نیست علنی داره بهت میرسونه هروقت بودم دلم خواست باهات خوشگذرونی میکنم بعدش مثل دستمال چرک پرتت میکنم دور،البته این خصلت مرداست خب طرف که خرنیست میشینه سبک سنگین میکنه پیش خودش فکرمیکنه میگه همینجوربامن درارتباطه معلوم نیست قبل من باچندتای دگه هم بده بعدازمنم چه توزندگی مشترک چه غیره میتونه این کارشو،ادامه بده پس بدردزندگی کردن نمیخوره باهاش برم زیریه سقف بنابراین باهاش خوشمیگذرونم بعدشم دلمو زد میرم بایکی دگه...🤷‍♀️

ازطرفی هم خودت میگی دوست پسر...پس هیچ تعهدی درقبال تونداره یا بلعکس...

البته شرمنده اگه اینقدر روک وپوست کنده گفتم ولی باورکنی یانکنی متاسفانه این روزا واقعیت امرهمینه...🤦‍♂️