2777
2789

شوهر من خیلی ساده اس .جوری که همه فهمیدن و بهش پشت سر میگن پخمه

خیلی بی ازار با هیچ کی کار نداره بدی تا حالا به هیچ کی نرسونده.

خیلی تو خانوادش حقش رو میخورن.حق من و دخترمم همینطور 

چون میدونین که وقتی کسی ببینه شما پشت وانه ندارین دیگه تموم شده اس و سو استفاده میکنه

حتا افراد نزدیک

به خدای احد و واحد قسم هر چی میگم راسته.میان خونه ما بهترین پذیرایی میشه ازشون بهترین کادو تو هر چی در توان خودم بهترین ها رو انجام میدم ولی خونه بقیه جاریام میرن حتا با اطلاع قبلی  میرن در رو باز نمیکنن براشون.بدترین برخورد رو با بچه هاشون میکنن جوری که جاریم زنگ زده بود به یکی گفته بود تو ج..نده هستی.

یه موضوعی شده بجور دارم میسوزم. ۸ سال پیش ما بچه دار شدیم همه اومدن یه شکلات نیاوردم.

اونوقت همین جاریم بچه دار شده. اون کا بهش زنگ زده بود گفته بود تو جن..ده هستی، اون طرف یه کادو مبلغ بالا با یه جعبه شیرینی واسه جاریم خرید برد😐

خیلی ناراحتم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم چه برخوردی درسته قطع رابطه خم نمیتونم بکنم 

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

خیلی الان دارم خود خوری میکنم که من که بهشون ارزش میزارم اونطوری کردن اونوقت با این که خدا سر شاهده هر هفته قهوه ایشون میکنه تاج سرشونه

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

عزیزم چون تو خانواده به همسرت احترامی نمیذاشتن و ازش نمیترسیدن الان با زن وبچه ش هم همونجوری برخورد میکنند متاسفانه 

شما دیگه حد و حدود خودتو رعایت کن

رفت و امد و‌کم کن 

در حدی ک احترام میزارن احترام بذار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن ب ی ورت. اونجوری ک با شما رفتار میکنن شما هم با اونا مث خودشون رفتار کن. 

شوهرت ادم خوبیه ک خانوادش دارن ازش سو استفاده میکنن 

کاش میشد مرد بی آنکه مادر بفهمد....... 
عزیزم چون تو خانواده به همسرت احترامی نمیذاشتن و ازش نمیترسیدن الان با زن وبچه ش هم همونجوری برخورد ...

هیلی ناراحتم

به نظر میاد نمیتونین  دونفر هیچ کاری کنین ..ن میتونین از خودتون در برابر تیکه ها دفاع کنین  ..همین اخلاقو دیگه دارین کنار بیاین حرص خوردن نداره ولش کن ..جاریت از اول اون شکلی بوده کاریش نمیشه کرد ..با مشاوره هم شاید کمی رو به بهبود بیاین ولی دونفر روحیاته ساکتی دارین اشکالی هم نداره ولی مشاوره میتونه کمکتون کنه که از این رفتارتون راضی باشین به آرامش برسین ..من این حسو گرفتم ازت ..نظر من اینه