2777
2789
عنوان

نی نی سایت عجیبه واقعا...!

1874 بازدید | 13 پست

نی نی سایت خیلی جالبن بیشتر کاربراش اگه واقعا ناراحت باشی و یا مشکلی داشته باشی که اعصابتو خورد کرده باشه ، هیچکس بدادت نمیرسه...حالا کافیه تایپک راجب قضاوت بقیه و مادر شوهر و خواهر شوهر و عروس باشه...همه میان داخلش...درسته ادم حق انتخاب داره و من خودمم تو اون تایپکا میرم اما کاش یکم به داد دلهای همدیگه برسیم وقتی یکی نگرانه ، ناراحته و مشکلی ذهنشو درگیر کرده...اینجا جاییه که بدون شناخته شدن میشه دردودل کرد و راهنمایی گرفت

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینه دنیا.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

من اصلا دوستان قصد خدایی نکرده بد و جسارت ندارم...فقط میگم من خودم به شخصه وقتی درمونده ام و استرس میگیرم میام اینجا چون خانومای بالع هستن و دخترخانومای همسنم هستن و حرف میزنیم...بخدا انقدر موضوعات بعضی تاپیکا اشباع شده که من حس میکنم بعصیا همینجور الکی تاپیک میزنن

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
بدتر از همه میدونی چیه !؟ وقتی ناراحتی میای تاپیک میزنی ،یکی قصاوتت میکنه دلتو میشکونه بعد میگه شوخی ...

دقیقا...بعضیا واقعا نزاکت هم ندارن هر حرفی دلشون بخاد میزنن 

دقیقا...بعضیا واقعا نزاکت هم ندارن هر حرفی دلشون بخاد میزنن 

الان تو تاپیک مادرم حتی یبارم غذا درست نکرده ،از چپ و راست دارن بنده خدارو قضاوت میکنن ،من دیگه تصمیم گرفتم بعضی حرفارو اینجا نزنم چون موجبات حمله بعضی خانم ها فراهم میشع 😂😂😂الان به یکی گفتم قضاوت نکن پیام گذاشته که به تو ربطی نداره ،بچه رو دارن اذیت میکنن دلم سوخت

الهی مرا آن ده که آن به ... 

مردم خودشون دلشون خون ...دیگه حوصله غم غصه کسی رو ندارن....

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

الان تو تاپیک مادرم حتی یبارم غذا درست نکرده ،از چپ و راست دارن بنده خدارو قضاوت میکنن ،من دیگه تصمی ...

اینجا بعضیا منطق و طرز تفکراتشون واقعا جاالبه

مردم خودشون دلشون خون ...دیگه حوصله غم غصه کسی رو ندارن....

انسانیت چی میشه پس آقا؟یعنی موقعی که قراره یکی قصاوت بشه ، راجب رل و اکسو مادرشوهر و خواهرشوهر و عروس حرف زده شه کسی دلش خون نیست؟جالبه واقعا...بعدشم کسی توقع کار خاصی که نداره