2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نصیحت اصلا خوشم نمیاد اما یه پیشنهاد ، هرکی که مدنظرته رو یه پیام بهش بده و باهاش ارتباط بگیر ، شاید بعد یه مدت دیدی طرف تایپت نیس اون چیزهایی رو که فکر میکردی نداره شایدم دیدی نه طرف خودش پیگیر شد  
چیزهای ساده رو سخت نگیرین در کل  

از نصیحت اصلا خوشم نمیاد اما یه پیشنهاد ، هرکی که مدنظرته رو یه پیام بهش بده و باهاش ارتباط بگیر ، ش ...

نمیشه 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
پس چرا فکر میکنی اینجوری باید بشه؟

چون اوک چیزی نیست ک بقیه فکر میکنن طرف پسم زده!!

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
چون اوک چیزی نیست ک بقیه فکر میکنن طرف پسم زده!!

اوکی گرفتم کل ماجرا رو ، چندتا حالت ممکنه پس زده شده باشی که اونش رو اهمیت نمیدم و نمیخوام هم که بدونم اصلا.
اما باخودت بیشتر فکر کن شاید واقعا طرف اونی نیس که دنبالشی ، تو همینجا هم پره از همچین آدمایی که تهش دارن آسیب میبینن
روحت خیلی با ارزش تر از این حرفاس
ولی اگه بعد از فکر کردن بازم همینجوری فکر میکنی راهکار زیاده نمیخواد بپرسی اصلا ازم ، تاپیک های مختلف همینجا رو بخون جواب میگیری