2777
2789
عنوان

حس میکنم بچه ام باهوشه

259 بازدید | 15 پست

3 سالشه جمله و کلمات انگلیسی میشه (فیلم نگاه می‌کنه ) هیچ تمرین و تکراری باهاش نکردم 

حیوون هارو رنگ ها رو و اعداد رو تا ۲۰ کامل بلده 

بعد جملات رو در حد جملات کوتاه میگه من که بلد نیستم والا میگم مثلا این یعنی چی ؟ معنی فارسی میگه بعد نت میزنم میبینم درسته 

حالا یه سوال برام پیش اومده 

بچه من به زبان اصلی فیلم میبینم از کجا می‌دونه معنی اون جمله این هست ؟و اینکه خیلی ها بهم میگن ببر زبان استعداد داره بعضی میگن تا ۵ سالگی وایستا عجله نکن

کلاس زبان نبر

فقط همه ی کارتوناشو زبان اصلی بذار و سی دی و کارتون های مناسب سنشو براش بذار خیلیی زود یاد میگیره

هر چقد زودتر بهتر. 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس زبان نبر فقط همه ی کارتوناشو زبان اصلی بذار و سی دی و کارتون های مناسب سنشو براش بذار خیلیی زو ...

اها یعنی مثلا باب اسفنجی و اینا که دوست داره بزنم زبان اصلی ؟

بچه های منم فیلم میدیدن و تکرار میکردن. چطوریشو نمیدونم ولی معنیشو میفهمن. به همین خاطر میگن سن طلایی زیر هشت ساله. بیخود کلاس نبرش و درگیر قواعدش نکن. بذار فیلم ببینه وقتی یاد گرفت زبان دیگه ای رو براش شروع کن.

بچه های منم فیلم میدیدن و تکرار میکردن. چطوریشو نمیدونم ولی معنیشو میفهمن. به همین خاطر میگن سن طلای ...

درسته حق با شماست باید بیشتر براش فیلم بزارم 

جالبه لهجه شونم نیتو میشه. ولی تو کلاس زبان این اتفاق نمیفته. من دخترم ده سالشه یه ثانیه هم کلاس نرفته. من از چهارسالگی براش شروع کردم، الان همکلاسیای مدرسه اش تمرینای کلاس زبانشونو میارن مدرسه ازش میپرسن😂

اها یعنی مثلا باب اسفنجی و اینا که دوست داره بزنم زبان اصلی ؟

اگه کارتون آموزشی ببینه بهتره، حالا کنارش یه وقتایی باب اسفنجی یا مثلا بچه رئیس هم ببینه عیبی نداره، خیلی سخت نگیر بهش

برو تو سایت آی تونز، رده سنی مشخص کن بهت کارتون مناسب سن بچه معرفی میکنه

البته بیشتر از یه حدی بخوای دانلود کنی باید اشتراک بخری

اگه خواستی اسم بعضی از کارتون های خوبشو میتونم بهت بگم

خب دختر من دو سال و سه ماهشه همه این کارا رو انجام میده و همه شعرها و کلمات رو ب انگلیسی تکرار میکنه و یاد میگیره ولی وقتی از یه روانشناس سوال کررم گفت الان زوده زبان دوم یاد بگیره بذار ب زبان اولش مسلط بشه بعد زبان دومو یادش بده ولی ما چون داریم مهاجرت میکنیم باید ازهمین الان زبان دوم رو یاد بگیره ولی شما الان شروع نکن