2777
2789
عنوان

ممکنه نشونه بارداری باشه؟

79 بازدید | 14 پست

سلام خیلی عقب افتاده دورم ولی فکر میکردم بخاطر استرس امتحاناتمه ولی یه هفتس امتحانام تموم شده دل درد هم دارم ولی فقط وقتی ورزش میکنم لکه بینی دارم😢ممکنه باردار باشم؟هنوز دانشگاهم تموم نشدهههههه

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی هم دقیق نیست 

کی گفته بی بیی دقیق نیست.

من ۶ بار باردار شدم و هر ۶ بار بی بی مثبت بوده.

البته وقتی باردار هم نبودم بی به منفی هم زیاد دیدم.

تا حالا اشتباه نشون نداده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
میترسممم.ممکنه یعنی؟؟

ممکنه 

من سر بارداریممم هیچچچچچچچچ علامتی نداشتم هیچی ولی مثبت شد اینم ک شما داری علایمشه

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

کی گفته بی بیی دقیق نیست. من ۶ بار باردار شدم و هر ۶ بار بی بی مثبت بوده. البته وقتی باردار هم نبو ...

نمیدونم اصلا تاحالا استفاده هم نکردم اینجا دیدم میگن

ممکنه  من سر بارداریممم هیچچچچچچچچ علامتی نداشتم هیچی ولی مثبت شد اینم ک شما داری علایمشه

😢😢فقط دو ترم دیگه مونده🥺عاشق بچه هم هستممممم وای چه دوگانگی

خب تا کی میخوای بلاتکلیف باشی.

بزن،  یا بارداری یا نه دیگه.

باردار باشی باید از الان مراقبت‌های دوران بارداری رو شروع کنی  اگه از قبل آمادگی نداشتی ؛حداقل باید اسید فولیک رو شروع کنی وقند و تیروییدت حتما چک بشع

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
خب تا کی میخوای بلاتکلیف باشی. بزن،  یا بارداری یا نه دیگه. باردار باشی باید از الان مراقبت‌ه ...

ببینم اگه این هفته نشدم دیگه میرم حتما.فقط خواستم بدونم میتونه علائم باردارری باشع یا نه

ببینم اگه این هفته نشدم دیگه میرم حتما.فقط خواستم بدونم میتونه علائم باردارری باشع یا نه

بله میتونه.

کلا علائم پریود و بارداری شبیه به هم هست.

مگه یه بی بی چقدر خرج داره که تازه میخوای یک هفته ی دیگه صبر کنی؟  

بله میتونه. کلا علائم پریود و بارداری شبیه به هم هست. مگه یه بی بی چقدر خرج داره که تازه میخوای یک ...

بحث خرجشه مگه خواهر😂میخوام دیگه صددرصدی باشه جوابم