یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35982 عنوان کمک کنید نو خرید روشویی کابینتی برای حموم ،توش آب نمیره؟ 966 بازدید | 26 پست من که فکر میکنم تو حموم کوچیک روشویی کابینتی بدرد نمیخوره ،چون احتمال اینکه تو آبکشی توش آب بره زیاده ،مکه حموم خیلی بزرگ باشه .شما اگه دارید با این مشکل مواجه هستید؟ هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت. 1402/11/06 | 14:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avina2125 عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 4790 برای حموم خوب نیست حقیقتا ما برای دستشویی داریم ولی راضی ایم این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟ (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
بیبیبین عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 2649 اره به نظر منم نگیر مادر شوهرم از این پی وی سی کامل ضد آب هم بود ولی لولاش آخر پوسید و از ریخت میفته چون آب. میریزه روش
هایدي عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 21466 اگه جنسش چوب باشه باد میکنه اگه فلز باشه هم زنگ میزنه و به مرور زرد میشه چون حموم رطوبتش زیاده # یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱 الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را
گلنازترکیده98 عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 9464 من تو حموم داشتم بعد ۶سال خراب شد انداختم دور اابته من همیشه میشستمش وگرنه خراب نمیشد چون جنسشون پی وی سیه چوبی نیستن -
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35982 برای حموم خوب نیست حقیقتا ما برای دستشویی داریم ولی راضی ایم درسته برای دستشویی خوبه .موضوع اینه دستشویی حموممون مشترکه .البته توالت فرنگی فقط داره .در حقیقت یه حموم داریم با توالت فرنگی 😁 هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35982 اره به نظر منم نگیر مادر شوهرم از این پی وی سی کامل ضد آب هم بود ولی لولاش آخر پوسید و از ریخت میفته ... درسته .خیلی بده تو این گرونی زودم خراب بشه هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35982 من تو حموم داشتم بعد ۶سال خراب شد انداختم دور اابته من همیشه میشستمش وگرنه خراب نمیشد چون جنسشون پی ... منم زیاد میشورم 😁 هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35982 اسی از این مدل که فرستادم بگیر کم جا و کاربردی ممنون عزیزم .یه مدل ازینا برای جای دیگه گرفتیم سیفونش زد بیرون از زیرش .نماش قشنگ نشد .بزار ببینم عکس دارم ازش بزارم هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یاسان4 مدیر استارتر عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35982 اگه داخل حمام نذاریم بازم خراب میشه ؟ باید رطوبت بهش نخوره دیگه هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
زندگیییییییییییییی عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 611 باید رطوبت بهش نخوره دیگه برای ما یک فضای جدا از حمام و سرویس بهداشتی، فکر کنم بشه درست متوجه شدم
بیبیبین عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 2649 درسته .خیلی بده تو این گرونی زودم خراب بشه از این بدون پایه سرامیکی ها بخر که هم جدید باشه هم نپوسه