2777
2789

من که فکر میکنم تو حموم  کوچیک روشویی کابینتی بدرد نمیخوره ،چون احتمال اینکه تو آبکشی توش آب بره زیاده ،مکه حموم خیلی بزرگ باشه ‌.

شما اگه دارید با این مشکل مواجه هستید؟ 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

برای حموم خوب نیست حقیقتا ما برای دستشویی داریم ولی راضی ایم

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه جنسش چوب باشه باد میکنه اگه فلز باشه هم زنگ میزنه و به مرور زرد میشه  چون حموم رطوبتش زیاده

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

برای حموم خوب نیست حقیقتا ما برای دستشویی داریم ولی راضی ایم

درسته برای دستشویی خوبه .موضوع اینه دستشویی حموممون مشترکه .البته توالت فرنگی فقط داره .در حقیقت یه حموم داریم با توالت فرنگی 😁

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اره به نظر منم نگیر مادر شوهرم از این پی وی سی کامل ضد آب هم بود ولی لولاش آخر پوسید و از ریخت میفته ...

درسته .خیلی بده تو این گرونی زودم خراب بشه

من تو حموم داشتم بعد ۶سال خراب شد انداختم دور اابته من همیشه میشستمش وگرنه خراب نمیشد چون جنسشون پی ...

منم زیاد می‌شورم 😁

اسی از این مدل که فرستادم بگیر کم جا و کاربردی

ممنون عزیزم .یه مدل ازینا برای جای دیگه گرفتیم سیفونش زد بیرون از زیرش .نماش قشنگ نشد .بزار ببینم عکس دارم ازش بزارم 

اگه داخل حمام نذاریم بازم خراب میشه ؟

باید رطوبت بهش نخوره دیگه