2777
2789

ب سختی راضیش کردم خبرش ماهی هفتصد بده.ماهی ۴۵درامد داره ولی خب کلی هم خرج داریم.حالا میگم بنظرتون با این ماهی هفتصد کار و بار اموزش انلاین بزنم یا یکم جمع کنم اموزش ترید برم و وارد بازار رمز ارز شم؟

اینی ک میگم والا بنظرم خیلی کارش خوبه.اموزشم بگم بال فرشته بلدم گل فومی غول پیکر بلدم دسته گل عروس و .... کلی کارای هنری بلدم.کدوم خوبه؟

یا نه بشینم همین هفتصدی ک با منت میده رو خرج کنم؟اونم با کلی سوال جواب

گزارش میزنی ضعفتو نشون میدی 😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خودت کار کن بی منت.

امروز سلامت وتناسب اندام وپوست برای مردم جامعه اهمیت پیدا کرده وکسانی که در این حوزه فعالیت دارن تونستن درآمد های بالای ۱۰ و۱۵ میلیون کسب کنن باشگاه کارآفرینی استیلا دراین راستا امکانات وآموزشهایی گذاشته که هر کس خواست بتونه به درآمد برسه.

با ۷۰۰ نه میتونی کاری رو‌شروع کنی نه اموزشی ببینی  نه حتی خرجش کنی

اموزش لازم نیست ببینم خودم بلدم.میگم اموزش بزارم برای دیگران.ولی نمیدونم کسی خواهان هست یا ن

برا خودت کار کن بی منت. امروز سلامت وتناسب اندام وپوست برای مردم جامعه اهمیت پیدا کرده وکسانی که در ...

یه سر میزنم مرسی ک گفتی