2777
2789
دکتر عباسی مامانم پیش عمل کرد واقعا خیلی دکتر خوبیه ولی طبیعی عمل می‌کنه اصلا عروسکی و فانتزی عمل نم ...

جدی؟بینی مامانتون گوشتی بود؟چون میدونی بینیم نقص خاصی نداره یخورده پهن شده تو صورتم حس مکنم میترسم بدم دست هردکتری هربارم نظرم رو یکیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟بینی مامانتون گوشتی بود؟چون میدونی بینیم نقص خاصی نداره یخورده پهن شده تو صورتم حس مکنم میترسم ب ...

آره گوشتی بود 

کار آقای عباسی فوق‌العاده اس ولی خیلی طبیعی عمل میکنه یعنی اگه دماغ مشکل زیادی داشته باشه خوب در نمیاد 

💔
آره گوشتی بود  کار آقای عباسی فوق‌العاده اس ولی خیلی طبیعی عمل میکنه یعنی اگه دماغ مشکل زیادی ...

اهاا خب میگم شما که از نزدیک کارشونم دیدی بنظرتون منی ک بینی تقریبا گوشتی و کوتاهی دارم خوب درمیاد؟ هی مردم از استرس😅

اهاا خب میگم شما که از نزدیک کارشونم دیدی بنظرتون منی ک بینی تقریبا گوشتی و کوتاهی دارم خوب درمیاد؟ ...

آره خوب در میاد اگه طبیعی بخوای

می‌دونی ما اون موقع با مامانم می‌رفتیم تو مطب هاشون سر میزدیم اونجا که میری مریضا میگن راضی هستن یا نه ما اینطوری تونستیم دکتر مورد نظر رو پیدا کنیم شماهم این کارو بکن

💔