2777
2789

چمستان سفر هستیم.اشغالارو گذاشته بودیم روی صندوق یکی از ماشینا.یهویی یکی از کیسه افتاد اشغالش ریخت زمین.یهویی یه عالمه ادم ریختن سرمون که چرا اشغال میریزید توی محل.من از ماشین تکون نخوردم.ولی خیلی نگران عزیزام شدم دست و پام تا ده دقیقه داشت میلریزید.الان خیلی نگران بچمم.برسم تهران میرم برای سونو

هیچی‌نمیشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله هیچی نمیشه گلی

ولی واقعا خوشم اومد مردم اینقد به طبیعت اهمیت میدن😍

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

واقعا نمیفهمم بخاطر یه اشغال که از قصد ریخته نشده.و اینکه ما راحت میتونستیم بندازیم سطل سر کوچه ولی چون جاش مناسب نبود ننداختیم.گفتیم ببریم سرجاده که زودتر شهر داری ببره.ایما این بلا رو اوردن سر ما.واقعا باعث تاسفه.

واقعا نمیفهمم بخاطر یه اشغال که از قصد ریخته نشده.و اینکه ما راحت میتونستیم بندازیم سطل سر کوچه ولی ...

عزیزم اینقدر بلانسبت شما بعضی مسافرها بی‌فرهنگی میکنن و آشغال میریزن، مردم محلی حساس شدن

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

داره فرهنگ سازی میشه دیگه این چیزا اولش مردم ما هم جوگیر و خشن باید با آرامش بهتون میگفتن آشغالا رو جمع کنید 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

ان شاءالله هیچی نمیشه گلی ولی واقعا خوشم اومد مردم اینقد به طبیعت اهمیت میدن😍

ما خودمون ادمایی هستیم که اهمیت میدیم.تا دونه اخرشو جمع کردیم.ولی هی بد و بیراه گفتن.همین شمالی ها اگه این گردشگر ها نبودن خیلی هاشون بیکار بودن.باید احترام بذارن.اصن دور از انسانیته کاری به گردشگری ندارم.انگار طبیعت شکال رو به نام اینا کردن.فقط اینا باید ازش استفاده کنن.مامیتونستیم بندازیم توی اون سطل اهنی که سگ و گربه بیان پارش کنن.ولی نکردیم.ولی ریخت زمین جمعش کردیم.بد و بیراه گفتن نداره.الان من بچم چیزیش بشه واقعا بخاطر چهار تا دونه اشغال ارزششو داره؟

دیگه داره فرهنگ سازی میشه دیگه این چیزا اولش مردم ما هم جوگیر و خشن باید با آرامش بهتون میگفتن آشغال ...

باید میدید ما جمع میکنیم با نه.بعد دهنشو باز میکرد.ما فقط بهش گفتیم چرا داد میزنی مثل وحشی ها شروع به دعوای فیزیکی کرد.بعد همین طوری ارازل بود که اضافه میشدن.یکی از ماشین هارو هم اسیب زدن

نه 

اصلا نگران نباش

هیچی نمیشه...

من ماهه ۸ بارداری، با اون شکم گنده از۳تا  پله ها حیاط با باسن محکم لیز خوردم افتادم زمین.... باسنم از شدت ضربه کبود شد.... انقدر که ضربه شدید بود.... دیگه از استرس که بچه چیزی نشده باشه ماه آخر دیوونه شدم به خدا‌...‌ 

ولی خدارو هزاربار شکر مشکلی پیش نیومد....

داستان زندگیم رو بخون.....
نه  اصلا نگران نباش هیچی نمیشه... من ماهه ۸ بارداری، با اون شکم گنده از۳تا  پله ها حیاط ...

خداروشکر.این چند روز مسافرت کل هم سفرا مراقبم بودن.با کلی وسواس گذروندم.این دم اخری اینجوری شد استرس گرفتم.اخه اون قلب کوچولوش طاقت نداره که😭 هنچز نه هفتمم کامل نشده