2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان شدید

193 بازدید | 13 پست

سلام خانما  رفتم سونو گفت تنبلی تخمدان شدید دارم، ميگما اصلا با تنبلی مشه باردار شد؟ دارم دارو مصرف میکنم ورزش هم میخوام شروع کنم ولی مگه میشه تو تنبلی باردار بشه کسی؟ امیدوار باشم یعنی

عزیزم شما تنبلی داری 

من برعکس شما دارم یائسه زودرس میشم و مجردم 

فقط باید سبک زندگیتو از امروز اصلاح کنی تا روزی ک ازدواج میکنی حداقل بدنت روی فرم باشه تا بعد ببینی خدا چی میخواد

نمیدونم این مشکلات چیه که نسل جوان در گیر شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله باردار میشه شد

فقط داروهاتو مصرف کن وزنتو بیار پایین تحرکتو ببر بالا بخصوص پیاده روی سردیجاتتو کمتر کن اصلاح سبک کن تنقلات و فست فود و ماکارونی ب شدت کم کن لبنیات و ترشی هم کمتر بخور 

عزیزم شما تنبلی داری  من برعکس شما دارم یائسه زودرس میشم و مجردم  فقط باید سبک زندگیتو ا ...

ای بابا چقدر بده من کلا 5،6 ماه یکبار پریود میشم اصلاح سبک میشه چی؟ چجوری؟ 

بله باردار میشه شد فقط داروهاتو مصرف کن وزنتو بیار پایین تحرکتو ببر بالا بخصوص پیاده روی سردیجاتتو ...

دارم ورزش رو شروع میکنم مغزیجات میتونم بخورم؟ چیزای گرم بخورم مثلا چی خب توی غذای عادی روزانه خورشتی مثل قورمه سبزی طبع سرد داره برنج هم سرده خب چیکار کنم براش، سالادام رو دیگه سس نمیزنم با پودر جوانه گندم و روغن زیتون میخورم اینجوری اشکال نداره؟ 

ای بابا چقدر بده من کلا 5،6 ماه یکبار پریود میشم اصلاح سبک میشه چی؟ چجوری؟  

من نمیدونم ک جواب میده یا نه 

قند و شکر رلت کیک بیسکویت کلا باید حذف بشه 

فست فود حذف 

سرخ کردنی حذف 

سردیجات ترشیجات  غذاهای کنسروی حذف 

دوغ و لبنیات حذف 

ولی مثلا در هفته یکی دوبار پنیر و ماست وشیر اشکالی نداره

تنظیم ساعت خواب ، انجام ورزش سبک و پیاده روی 

نوشیدن اب و سالاد و سبزیجات 

اجیل نخودچی کشمش میوه و.. جایگزین هله هوله کن 

خرما بخور کاچی بخور رحمت هم گرم نگهدار 

دیگ مجبوریم چون اگ رعایت نکنیم خیلی بدتر میشیم 

من نمیدونم ک جواب میده یا نه  قند و شکر رلت کیک بیسکویت کلا باید حذف بشه  فست فود حذف&nb ...

سرخ کردنی چجوری نخورم خورشت هم که بخوام درست کنم همش سرخ میشن اول 

توی سالاد همه چیزش سردیه 

برنج سردیه

بقیه چیزا رو میتونم حذف کنم ولی با خوراکی هایی که مصرف روزانه است و سردیه چه کنم

سرخ کردنی چجوری نخورم خورشت هم که بخوام درست کنم همش سرخ میشن اول  توی سالاد همه چیزش سردیه&nb ...

ناهار ظهر اشکالی نداره 

ولی مثلا شب بلند نشو ناگت و فلافل و سیب زمینی سرخ کن بخور یا صبحونه سوسیس تخم مرغ 

شب باید مثلا لوبیا گرم خونگی درست کنی بخوری چون هم گرمه هم سالمه 

راستی مرغ هم نخور بجاش سینه بوقلمون ک هم گرمه هم مثل مرغه

ناهار ظهر مثلا برنجه باید زیره بزنی 

خورشت هم اشکال نداره 

ولی سیب سرخ شده نخور 

سالاد باید با روغن زیتون بخوری  هفته ای دو بار بخور 

دارم ورزش رو شروع میکنم مغزیجات میتونم بخورم؟ چیزای گرم بخورم مثلا چی خب توی غذای عادی روزانه خورشتی ...

اره مغزیجات خوبه 

ترشی نخور لبنیاتم نخور کاهو و خیار گوجتم کم کن