2777
2789

دوست صمیمیم ک رل داداشش بودم و الان میخواد زن بگیره میخواد منو از زندگیش حذف کنه زیاد پیام نمیده و درستم جواب پیامام نمیده 

منم اصراری ندارم ولی چندتا از لوازم ارایشی ها و لباسم دستش امانته میخوام پیشش بگیرم باید زنگ بزنم بهش

اما بلد نیسم سرد حرف بزنم همین ک گوشیو برداشت میزنم ب هر و کر عین ی خر نفهم میشم و چیزی بلد نیستم

شما بودید چجور سرد باهاش حرف میزدید بگید مثلا اگه گفت چیکار میکنی ودلم تنگ شده و این حرفا من چجور سرد جواب بدم ک زود تموم شه فقط وسایلام بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی وسایلت ارزش داره پس بگیری؟  اکه آره پس بگیر اگه ن بذار دستش بمونه و کات کن باهاش

اره چون یه سایه و رژ گونه پیششه برا خودم نیس برا خواهرمه مجبورم بگیرم 

اتفاقا همین تاپیکو زدم یهو زنگ زد هرو کر و خنده نکردم ولی نتونستم باهاش گرم نگیرم و قرار شد عصر بیاد خونمون 😑😑تلفنی حرف زدنه من از گوووه خوردنم بدتره

اره چون یه سایه و رژ گونه پیششه برا خودم نیس برا خواهرمه مجبورم بگیرم  اتفاقا همین تاپیکو زدم ...

منم مثل خودتم اصلن نمیتونم سرد حرف بزنم با دشمنم هم تلفنی حرف بزنم باز هر هر کرکر می کنم وای از جمع نگم برات ک توی جمع همه برام میرن تو قیافه من عین خر رفتارمیکنم و مهربوت

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸
دقیقا منم همینم 😑😑بدترین عادت همینه چون فک میکنن ادم هیچی نمیفهمههه

من اینو طی یه تیکه به اطرافیانم رسوندم.  گفتم اینکه جواب بدی ها و تیکه ها. رو نمیدم ن اینکه متوجه نباشم اطرافم چی میگذره اتفاقا متوجهم ولی شخصیتم اجازه نمیده جواب بدم و بد رفتاری کنم 

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸