خواهش میکنم درست و راست بگین اینجا هیچ کس کسی رو نمیشناسه، جواباتون برام خیلی مهمه ،پسرم 6 سالشه و من 37 سالمه، ماههاست دارم به خودم فشار میارم برای بچه دوم ک راضی بشم ولی نمیتونم از طرفی میگم نکنه پسرم بعدها بگه ک من با این خودخواهیم در حقش ظلم کردم، شمایی ک خودتون تک فرزند بودین نظرتون چیه
به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
من تک فرزندم بشدت ناراضی!!!! کاش یه خواهرداشتم کاش البته مادرم دیگه بچه دارنشد وتقصیری نداشت وگرنه کچلش میکردم خخخخخخ ازنظرامکانات ورسیدگی و...من ازدوستام بالاتربودم وهمیشه بهم حسادت میکردن ولی هیچکدوم برام جای یه خواهرنمیشد الانم اصلا دلم نمیخوادپسرم تک فرزندبشه وعذاب که من کشیدموبکشه
اخلاق بد مانندلاستیک پنچره!!تاعوضش نکنی راه به جایی نخواهی برد
بله من ناراضی ام از اینکه سه تا بچه هستیم کاش حداقل 4 تا پنج تا بچه بودیم ..... نمیدونم چرا مامانم اینا کم فکری کردن و بشتر بچه نیاوردن تازه سومی هم تا 4 ماه خبر نداشتن چون خداخواسته بود .........
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
امروز جلسه اولیا مربیان مدرسه دخترم بود.دخترم پیش دبستانیه.مادر یکی از بچه ها انقدر اصرار میکرد به معلم که چرا دخترمو تو گروه نمایش نذاشتید.معلم میگفت من فقط 5 نفر میخواستم برای نمایش شب یلدا.میگفت دخترم اومده خونه گریه کرده که چون منو تو نمایش نذاشتن دیگه مدرسه نمیرم باباش هم گفته دیگه نمیخواد بری. از طرفی همین مادر هی به معلم میگفت چرا برای عید مولود به بچه ها گل سر دادین مال دختر من صورتی نبوده قرمز بوده باید مال اونوعوض کنید هرچی معلم میگفت خانم اگه از کس دیگه بگیرم بدم به دختر شما خوب اون بچه دیگه هم ناراحت میشه میگفت نه دختر من خیلی حساسه بقیه شاید اینطور نباشن.معلم میگفت شما باید باهاش صحبت کنید که هرچی میخواد نمیتونه به دست بیاره. به نظر من این فقط یکی از عوارض تک فرزندیه
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
به نظرم اصلا تک فرزندی خوب نیست تا جوونی ومیتونی بچه دارشی حتما واسه دومی اقدام کن وگرنه پشیمون میشی یکی ازآشناهای ما یه بچه داره الان دیگه سنش بالایه ونمیتونه بچه دارشه همش میگه خیلی اشتباه کردم کاش زمان به عقب برمیگشت وحداقل یه بچه دیگه میاوردم
اخه الان ببینین مثلا مریم هم با اینکه برادر داره باز تنهاست انگار کلا دوتا هم فایده نداره من میگم اگه اینجوره ک پس یکی خوبه دیگه مگه اینکه دوتا همجنس داشته باشی
به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
پرواز جان ولی خب اگه همین یه برادر هم نبود که واقعا سخت بود یه جور دلگرمیه داشتن برادر بعد نگهداری از پدر و مادر و مشکلات سالمندیشون هم هست اگه تعداد بچه ها بیشتر باشه تو این مورد کمتر به هر کدوم فشار میاد البته اگه فرزند خلف باشن
ما دو تا بچه ایم،(خودم ینی) راضی ام تنهائی همچی خوب نیس موقع عقدم خوشحال بودم ک دائی دارم،داداش دارم تنها باشی یجوریه
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است