2777
2789
عنوان

دراوردن رخت سياه

153 بازدید | 13 پست

سلام دوستان امروز چهلمه مادر زندايي شوهرمه مادرشون تو ٤٥سالگي خيلي ناگهاني فوت شدن و خيلي شوكه كننده بود حالا من براشون ي روسري خريدم...اين روسريو بايد كادو كنم؟؟و اين كه رسمه ك بعد مسجدو سرخاك و اين مراسما ميرن منزل خونواده مرحوم و اونجا كادوهارو ميدن ولي من شرايطم جور نيست ك برم خونشون بنظرتون زشته ك تو همون مسجد يا اخر سر خاك بدم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت نسبتت برای اجرای این رسم یکم دور نیست؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

تا جایی که من دیرم و شنیدم یه بزرگتر یه دست لباس می‌خره میده بهشون ولی حالا شما گرفتی تو مسجد نده زشته همون یه روز دیگه ببر خونشون 

کادو کردن هم نمیخواد از این پاکت کاغذی ها اگه دارید بزارید چون کادو بازم صورت خوشی نداره 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

عزيزم همه از طرف خودشون خريدن منم از طرف خودم

به نظرم دست یکی از بزرگترا که داره اونجا میره واسه درآوردن رخت سیاه بسپار از طرف تو بهش بده و بگه که کارداشای شرایطش نداشتی خودت بری

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍