2777
2789
عنوان

چطوری به خاستگارم بگم نمیخامت

498 بازدید | 34 پست

سلام خانما 

من چند سال پیش پسر همسایمون خاستگارم بود از همون اولم نمیخاستمش و به خودشم پیام دادم گفتم و مامان من و مامان اون باهم عین خواهر هستن جایی که زندگی می‌کنم دخترو خیلی زود شوهر میدن من الان۲۰ سالمه مامانم منو داره اجبار می‌کنه که با اون ازدواج کنم با زور 

هروقت هم میگم نمیخامش کلی زخم زبون بهم میزنه که تو حتما خرابی که اینو نمیخایی تو میخایی بترشی رو دستمون آبرومونو ببری من چون تو ۲۰سالت شده هنوز ازدواج نکردی روم نمی‌شه برم خونه فامیل 

اینقدر زخم زبون میزنه که من جنون بهم دست میده که خودکشی کنم 

لطفاً نگید۲۰سال سنی نیست منم می‌دونم سنی نیست اما اونا عقایدشون مال قدیمه هرچیم بگم نمیفهمن 

پسره هم چون هیچی نداره صفره صفره و میدونه هیچ جا بهش دختر نمیدن منو ول نمی‌کنه حالا میخام به پسره پیام بدم بگم که دست از سرم برداره ولی نمیدونم چی بگم میشه شما کمکم کنید چی بنویسم؟

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۷۱/۷۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.