انشرلی_تعلیقی۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 491 عنوان من همون دختر قوی ام 125 بازدید | 9 پست من همون دختر قوی ام که صبح جوری لبخند میزنه انگار دیشب گریه نکرده 1402/11/06 | 09:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انشرلی_تعلیقی۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 491 این روال همیشه با من بود شبا فکر میکنم و گریهصبحا ی روز جدیدو شروع میکنمولی شب ک میشه باز انگار تو گذشته زندگی میکنم
انشرلی_تعلیقی۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 491 امیدوارم یروزی برسه شب هم خوشحال باشم یه زندگی خوب و اروم و شبام بشه به قشنگی همین صبحایی ک برای هدفم تلاش میکنم
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 8016 بقیهی چیزا رو ولش، خطت خوب و قشنگه ولی خوانا نیست، یا تند نوشتی یا فقط برای خودت نوشتی که میتونی بخونیشکمتر کسی تو این دوره زمونه خطش خوبه اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
انشرلی_تعلیقی۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 491 بقیهی چیزا رو ولش، خطت خوب و قشنگه ولی خوانا نیست، یا تند نوشتی یا فقط برای خودت نوشتی که میتونی بخ ... دروغ چرا تند ننوشتم اتفاقا کلی تلاش کردم این خوبش هست😂خودم دوتا کلاس توی ذهنم هست ک باید برم یکی کنترل خشم یکی هم خط خطم خوب نیس😅
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 8016 دروغ چرا تند ننوشتم اتفاقا کلی تلاش کردم این خوبش هست😂خودم دوتا کلاس توی ذهنم هست ک باید برم ... خطت خوبه، فقط بیشتر بنویس، هر جا که دستت اومد بنویس، مهم نیست چی مینویسی، فقط بنویس، جوری بنویس که خودت خوشت بیاد و بعنوان یه اثر هنری ببینیش😍 اگر تیغ عالم بجنبد ز جای. نبرد رگی تا نخواهد خدای
انشرلی_تعلیقی۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 491 خطت خوبه، فقط بیشتر بنویس، هر جا که دستت اومد بنویس، مهم نیست چی مینویسی، فقط بنویس، جوری بنویس که ... اره باید همین کارو کنم ممنون