2777
2789
تخم مرغ چطور میشکنی؟

هر وقت حوصله م باشه میشینم پایین پای مریض و با مداد چند تا خط عمودی میکشم ومثلا شروع میکنم میگم شنبه زا یکشنبه زا تا آخر هفته بعد اول ماه زا وسط ماه زا آخر ماه زا همسایه دست راست ،روبه رو،پشتسر،غریبه،دوست،آشنا،دشمن

بعد هم بین خطها دایره میکشم واز اسم خودم وخانواده شروع میکنم تا چند تایی که میشناسم

یک چندتایی دایره هم میگم هرکی خودت میدونی خدا

بعد نمک میریزم روش وتو یک پاکت میگذارم  واسم میبرم وفشار میدم تا بشکنه.

وقتی شکست یک کوچولو زردهش را به سر وکف دست وپا وشکم وسینه میمالم.(به اندازه نوک انگشت)

وقتی حالم نباشه فقط تو اتاق ودور سر مریض میچرخونم ومیشکنم تو سطل ونمک میریزم روش.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

هر وقت حوصله م باشه میشینم پایین پای مریض و با مداد چند تا خط عمودی میکشم ومثلا شروع میکنم میگم شنبه ...

ممنون عزیزم 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شما همیشه دنبال دعا قرآن میگردم برای درمان

اعتقاد حتی معجزه میکنه

حتی توی دوره کرونا دقت کنیم میبینیم .روحانیونی که سنشون هم بالا بود دچار مشکل نشدن.

به قول ایوب بیشتر مریضی ها وگرفتاری ها از طرف شیطانه.خودمون را با قرآن وایمان بیمه کنیم ،شیطان دماغش به خاک مالیده میشه چون دستش بسته میشه.

من همیشه میگم خدایا راضی ام به رضای خودت.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

الانم من ساعت یک پروفن دادم ساعت پنج و نیم دوبار خیلی داغ شده دوباره تن شویه کردم و شربت استامینوفن ...

عزیزم اگر سنش زیاده قرص استامینوفن۳۲۵ بده الان حالش بهتر نشده؟ این یه مریضی هست یهو خود به خود خاموش میشه

عزیزم اگر سنش زیاده قرص استامینوفن۳۲۵ بده الان حالش بهتر نشده؟ این یه مریضی هست یهو خود به خود خاموش ...

عزیزم دو سال و نیمه هست از دیروز خدارو شکر بهتر شده روزی یه بار یه ذره داغ میشه شربت میدم ولی داره بهتر میشه ممنونم