2777
2789
عنوان

داستان بدبخت شدنم

4129 بازدید | 147 پست

بچه ها من خاننده خاموش بودم این مدت و پارسال کاربریم تعلیق شد امشب به حدی حالم بد بود که دوباره اومدم اینجا فقط حرف بزنم بچه ها من حدود یکسال پیش تو مود رل و این چیزا نبودم تو فکر کنکورم بودم تابستون دوستم توی یه گروهی درسی عضوم کرد و اونجا کسی منو تحویل نمیگرفت و یه جو سمی داشت یه پسری باهاشون درگیر شد و لفت داد من منم فکر کردم بچه اس گفتم ازش تشکر کنم کیف کردم بهشون فحش داد دیگه این اقا هی به من پیام میداد هستید بقیشو بگم؟

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم کم گذشت من باهاش خیلی خیلی صمیمی شدم پشت کنکوری بود و سال سومش بود کنکور میداد و دوقطبی بود و دارو مصرف میکرد گذشت و گذشت و باعث شد منم افسردگی شدید بگیرم و کلا هیچ امیدی به زندگی نداشته باشم از همه فاصله بگیرم خانواده و رفیق و همه ینی تنها کسی که من داشتم همین اقا بود اونم مجازی

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون

یه مومن منو لایک کنه

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

خلاصه که من کم کم درسم افت کرده بود فرزانگان بودم برنامم دقیق پیش میرف ولی از وقتی اومد به مرور کلا عوض شدم و تنها ارزوم این بود ببینمش از نزدیک فقط اونم میگف که میاد یا دوسم داره شاید باورتون نشه ولی ی بار ک دعوامون شد دقیقا 163 بار بهم زنگ زد این محبتاش پیگیریاش باعث شد خیلی خیلی وابسته تر بشم همش تو ذهنم رویای دیدنشو بچینم بچه ها من از نظر خانواگی ادم بازی ام ینی کسی کاری نداش اگه با رلم حتی پاشم برم شمال اما نمیدونم چجوری انقد دلبسته کسی شدم که اول با دوستام قیافشو مسخره میکردیم تاحالا حتی ندیدمش

ماه ها ماه ها گذشت من دوستامو بقیه رو میدیدم که چجور عشقشون بهشون محبت میکنه واسشون یه شاخه گل میگیره اما من حسرت همه اینا تو دلم مونده بود تا جایی که حاضر بودم خودم هزینه اومدنشو بدم چون شهرش دور بود اما دیدم برعکس من اون فقط حرفه و تو حرف فقط میگ دوسم داره شاید باورتون نشه اون عشق و حرفای تندش نرسیده به امتحانای نهایی شد یه دعوای خیلی بد که من با گریه درس میخوندم ک فقط پاس شم