2777
2789
عنوان

مامانا بیاید

142 بازدید | 13 پست

من دخترم ۱۸ ماهشه

هروقت مهمون داشته باشم که شب خونمون بمونه یا جایی اگه برم شب بمونم موقع خواب تا صبح گریه می‌کنه 

دم صبح می‌خوابه 

چرا اینجوری می‌کنه به نظرتون؟ 

صدقه دادم،اسپند دود کردن،ایت الکرسی خوندم،وان یکاد خوندم

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
خب بگو بقیه خونتون نمونن😂والا خب راس میگم آرامش بچت مهم تره خودتم جایی نمون

خب پدر مادرم از شهرستان یه شب میان بمونن بعد از عمری،نمیتونم بگم نیان که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بچه ندارم اما مادرم بعد ۲۴ سال هنوز این مشکلمو هر روز میزنه تو سرم و میگه وقتی بردمت پیش کلی ...

نمونش دیشب تا ۵ صبح گریه کرد،۵ به بعد خوابید

نمونش دیشب تا ۵ صبح گریه کرد،۵ به بعد خوابید

منم ظاهرا اینطوری بودم ، منطقی ام هست نوازد هنوز توانایی درک درست رو نداره بخاطر همین وقتی مهمون میاد و شلوغ میشه فکر میکنه صبحه 

منم ظاهرا اینطوری بودم ، منطقی ام هست نوازد هنوز توانایی درک درست رو نداره بخاطر همین وقتی مهمون میا ...

نوزاد نیس 

۱۸ ماهشه

آخه موقع هایی که کسی نیست اصلا اینجوری نمیکنه 

یه نفر که میاد شب بمونه اینجوری میشه 

نوزاد نیس  ۱۸ ماهشه آخه موقع هایی که کسی نیست اصلا اینجوری نمیکنه  یه نفر که میاد شب بم ...

در هر صورت کوچولوعه ، مثلا خودت فکر کن یهو تو ی اتاق بیدار میشی که پنجره و ساعت نداره لامپا کلا روشن کلیم مهمون  

خودت گل گاو زبونو و عرق نعنا و رازیانه و اینا بخور رو شیرت تاثیر داره اونم آروم میشه ، غذاشم راحتتر هضم میشه ...شب نزدیک تایم خواب بهش غذای سبک بدی معده سنگینه راحت میخابه ...غذای نفخ دار نذار بخوره هضم سخت باعث گریه زاری میشه ...

روش یه چیزی بنداز موقع خواب خوابش سنگین میشه ....البته دمای اتاقشو مناسب خاب کن سرما و گرمای زیاد کلافه ش نکنه که نخابه ..

تو طول روز نذار زیاد بخابه باهاش بازی کن یا سرگرمش کنن مهمونا ، تا شب خسته شه بخابه..

ببرش تو اتاق خیلی تاریک بخابونش ، درم ببند صدا نره ، ..خودتم تند تند بهش سر بزن ...

نذار اون شب میوه و شیرینی زیاد بهش بدن ... شیرینیجات و شکلات بی خاب میکنه بچه رو...بعد بچه نحسی میکنه 

در کل ماست و یه تعداد از مواد غذایی خواب آورند در حدی که سردیش نشه و دل درد نگیره  ...بده بهش بخوره خوابش بگیره... یا مثلا غذات زعفرون داره که بی خواب میکنه نده به بچه ت ...

دقت کن شاید اون شب آجیلی چیزی میخوره ک معده ش اذیت میشه ...خلاصه یه علتی داره کشفش کن

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 
خودت گل گاو زبونو و عرق نعنا و رازیانه و اینا بخور رو شیرت تاثیر داره اونم آروم میشه ، غذاشم راحتتر ...

فقط موقعی که توی جمع باشه اینطوریه

خودت گل گاو زبونو و عرق نعنا و رازیانه و اینا بخور رو شیرت تاثیر داره اونم آروم میشه ، غذاشم راحتتر ...

در حالت عادی اصلا اینطوری نیس 

مهمون که خونمون بمونه یا خودمون جایی بمونیم اون شب اینطوری میکنه

در حالت عادی اصلا اینطوری نیس  مهمون که خونمون بمونه یا خودمون جایی بمونیم اون شب اینطوری میکن ...

احتمالا یکی از عادت های غذایی یا خوابش تغییر میکنه دقت کن شاید پیدا کنی علتشو ... 

فقط موقعی که توی جمع باشه اینطوریه

حق داری یه کم عجیبه ... بیشتر ببرش تو جمع و پارک وشهربازی و جاهای شلوغ اینها تا عادت کنه دورش شلوغ باشه