نشاطططط مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1460 عنوان قصه های مجید و فیلم کودکان آسمان🥰 89 بازدید | 8 پست خیلیی حس خوبی بهم میدنشما با چیا حس خوب میگیرین🥰 زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر... 1402/11/06 | 04:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نشاطططط مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1460 اشتباه نوشتمبچه های اسمان زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...
نشاطططط مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1460 من با ایتا و اینستا و گاهی نی نی سایت 😁 نمیدونم چرا از اینستا خوشم نمیادبرنامشم پاک کردم زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...
نشاطططط مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1460 ولی دیدنشون اشکمون در میاره اره🫂🙂 زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...
من_دیگر_ما عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 2863 نمیدونم چرا از اینستا خوشم نمیاد برنامشم پاک کردم من فقط گاهی میرم کلیپ های طنزش رو ببینم روحم شاد بشه 😁 ولی اگه زیاد بمونم بعدش مصرف نت رو می بینم و پولی که هدر رفت ، روحم افسرده میشه 🤐👩🦯 ✅️🦋👌🍀
گندمکgh عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 1954 سلام عزیزم....من تاپیک زندگی پس از زندگی شما رو دیدم...خیلی قشنگ بود..خودمم قبلا تو تلویزیون دیدم بیشترشو،ولی تاپیک شما مثل یه تلنگر بود واسم که دوباره برم ببینمش....خاستم واسه تاپیک قشنگت ازت تشکر کنم....ان شالله عاقبت تون به خیر باشه ....
نشاطططط مدیر استارتر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1460 سلام عزیزم.... من تاپیک زندگی پس از زندگی شما رو دیدم...خیلی قشنگ بود.. خودمم قبلا تو تلویزیون دی ... سلام عزیزم خداروشکر خواست خداست الحمدلله🤍🤍🤍🌷🌷🌷 زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...