2777
2789
عنوان

مشکلات شوهر خواهر

262 بازدید | 8 پست

این مشکلات تمامی نداره و نداره

شوهر خواهرم بخاطر وام ازدواح خواهرمو از خونه انداخت بیرون چونکه بشدت معتاد قمار هست و وام ازدواجشون رو برا ضرر کرد قمار دوباره میخواست بزاره تو قمار 

و بعد هن برا فشار بیشتر وسایل خواهرم رو گذاشت جلو در خونه ما 

متاسفانه خواهرم به علت مشکلات روحی فراوان که بخاطر کتک زدن های شوهرش و رفتار بد مادرشوهرش افسردگی شدید داره چون تو خونه مادرشوهرش زندگی میکرده 

مادرشوهرش تو بهزیستی کار میکنه ولی زنی بشدت شارلاتان هست رو بدنش سه تا تاتو بزرگ داره دماغشو عمل کرده لبشو ژل زده و ناخون میکاره یعنی فقط به خودش میرسه ولی شکم بچه هاش مهم نیس 

و مدام خواهرمو اذیت میکرده و دعا براش میگرفته 

و خیلی اوقات به دستور اون خواهرم کتک از شوهرش میخورده 

امروز خواهرم میخواست انگشترشو که کادو مادرم بوده رو بفروشه و از دامپزشک مردی گربه بگیره چون افسردگی داره و قرار بوده باشوهرش برن گربه رو ببینن

متاسفانه شوهرش به علت اینکه فروشنده مرد بوده اومده جلو در خونمون با پا و لگد در خونمون رو داشته میکنده و فحش تو کوچه میداده و بعد قسم میخورد خواهرم رو میکشه 

سوالم اینه چجور از طریق قانون با این روانی برخورد کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو از کجا پیدا میکنید؟؟؟😐😐😐😐

خواهرم پیدا کرد اوردش جلو در خونه 

پسره بشدت چرب زبون بود و به خوبی گولش زده بود 

بعد ازدواج اون شکلش که معتاد قمار هست و دست بزن داره و خرجی هم نمیده رو شد 

ایکاش زود حامله نمیشد

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺