2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته این حس رو به خودم دارم همش اطرافیانم میگن چاق شدی زشت شدی یه حس ناکافی ای دارم نمیتونم تحم ...

چاق شدی که شدی

هروقت بخواهی میتونی لاغر کنی

برات مهم نباشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
کم میخورم ورزش هم همینطور ولی بدم میاد هی به رخم بکشن 

دهن مردم رو نمیشه بست

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
دهن مردم رو نمیشه بست

گل گفتی 

خودم بهتر از خودشون میدونم اینطوری هستم چون هرروز خودمو توی آینه میبینم نمی‌دونم چرا دوست دارن تکرار کنن ولی اشتباه هم از خودم بود و یه درس برای خودم که جهت دردودل و ناراضی بودن از خودم پیش آشنا ضعفامو نشون ندم 

چیزایی کہ گفتی انگار خودم نوشتم منم حس ناکافی بودن دارم از خودم راضی نیستم 🙁

ولی ما که جز خودمون کسی رو نداریم باید بپذیریم خودمون رو و تلاش کنیم برای بهتر بودن دست گذاشتن روی دست که نشد کار

ولی ما که جز خودمون کسی رو نداریم باید بپذیریم خودمون رو و تلاش کنیم برای بهتر بودن دست گذاشتن روی د ...

آفرین باید ارادہ داشتہ باشی کہ یہ مقدار ضعیفم تو این قسمت منم چاقم 80ام یہ ھفتہ رژیم گرفتم ول کردم دوبارہ زیاد میخورم ارادم مشکل دارہ 😅

آفرین باید ارادہ داشتہ باشی کہ یہ مقدار ضعیفم تو این قسمت منم چاقم 80ام یہ ھفتہ رژیم گرفتم ول کردم د ...

عین خودمی🥲

کم کم باید حذف کنیم یهویی رژیم سخت دوباره ممکنه ول کنیم