2777
2789
عنوان

ریه

97 بازدید | 6 پست

دوستان کسی بیداره

یه سوال دارم من پارسال کرونا گرفتم که ریه م درگیر بود تا دوماه بعدش هم سرفه های افتضاح داشتم کلا شبا نمیتونستم بخوابم وقتی به حالت دراز کش بودم از شدت سرفه خفه میشدم 

الان یک سال گذشته منتها حس میکنم ریه م بعد کرونا دیگه مثل سابق نشد زود تنگی نفس میگیرم تا کمی خسته میشم سرفه دارم حس زخم و سرما تو ریه م میکنم وقتی سرفه دارم 

کسی هست تجربه مشابه داشته باشه ؟

میدونین چی بخوریم خوبه برای بهتر شدن ریه؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چای گل مریم معجزه میکنه واسع ریه ...از عطاری بگیر دم کن بخور ..ریه هات عفونت کرده هنوز مونده تو ریه ات کامل برطرف نشده

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭