2777
2789
اره خالمم همینو میگه ولی چون از بس انجام دادم دستم اومده هم قیمت مناسبه هم کیفیت 🥰

اره اتفاقا ،ماهم از بیرون خرید میکردیم قبلا گرون گرون ،پول اجاره مغازه هم میکشن رو لباس،ولی اینترنتی دیدم قیمت واقعا مناسبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همونی که اورده باید پسش بدی ببره؟ یا باید خودت بری اداره پست پس بفرستی؟

ایشون از دی*جی کالا خرید کردن از همونجا میتونن درخواست بدن که منصرف شدن و کالا پس فرستاده شه عزیزم

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
اره اتفاقا ،ماهم از بیرون خرید میکردیم قبلا گرون گرون ،پول اجاره مغازه هم میکشن رو لباس،ولی اینترنتی ...

دقیقااا

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
ایشون از دی*جی کالا خرید کردن از همونجا میتونن درخواست بدن که منصرف شدن و کالا پس فرستاده شه عزیزم

میدونم منم دیج ی کالا رو میگم اخه وقتی کالا دستت رسیده و میبینی خرابه چجوری پس میفرستی خودت باید ببری اداره پست پس بفرستی؟

راستش اینم زنداداشم بهم کمک کرد واقعا تو کارای اینجوری استرس میگیرم .  از الا تا ۷ روز دیگه بای ...

اووو چقدر حساسی خواهر. من هرهفته خرید نتی و دی جی دارم.نهایت  مرجوع میکنی

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
میدونم منم دیج ی کالا رو میگم اخه وقتی کالا دستت رسیده و میبینی خرابه چجوری پس میفرستی خودت باید ببر ...

درخواست میدی میان از دم در میبَرن

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎