2777
2789
عنوان

بیاین بگین مشکل چیه

96 بازدید | 4 پست

دخترم ۱۶ سالشه حساسیت به عسل داره و تو خوابگاه دور از ما زندگی میکنه و از قضا ۳ هفته پیش عسل بهشون دادن و ۴ روز زجر کشیده  از تب و لرز توی سالن خوابگاه بیهوش شده بوده  و مثل سرما خوردگی ولی بد تر بوده 

ترشح گلوش خونی بوده و بعد ۱ هفته دیگه رفته ولی بعد از ۳ هفته بازم گلوش ترشح زیاد و شکل غیر عادی داره  و شبا وقتی تا چشماش میبنده دماغش میگیره و خر و پف میاد سراغش اینقدر که هم اتاقی هاش به مدیر خوابگاه گفتن این جدیدا اینجوری شده اتاقشو عوض کن . ولی خب گلوش مشکل داره  هیشکی هم نیست ببرش دکتر خودش میگه   شبا بخاطر گرفتگی بینی دهنش خودش باز میشه صبح پامیشه تا دهنش له و  خشک ،لبش خشک، گلوش نابوده . الان نمی‌دونم باید چیکار کنم؟ علاعم چیه؟ خواستم دکتر آنلاین بگیرم نوشته باید بدونم بیماریش چیه که ویزیت بده ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکتر ببرش خب... بعدم بچه 16 ساله چرا خوابگاه؟ کمبود محبت میگیره و هزارارن مشکل... 

والا  از وقتی کنکور بی اهمیت شده و ۶۰ درصد کنکور تشریحی و امتحان نهایی شده  میگه باید یجایی باشه بتونه درس بخونه تو منطقه خودمون رشته تجربی نبود و بهش گفتم میخوای ببرمت شهر خونمون بره شهر  گفت نمیخواد با داداش کوچیکش کنار نمیاد درس بخونه حقم داره داداشش اذیتش میکنه منم خودش خواست فرستادمش مدرسه شبانه روزی اونجا میگه بهتر میخونه