2777
2789
عنوان

پسر برادرشوهرم خونمونه بیاید بگید چکارش کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 18 پست

سلام 

واقعا دلم کباب شد برای پسر برادرشوهرت

اخه این چه وضعشه این پسر مادر نداره تو سن بلوغه یه پسر ناخلفم که باهاش رفیقه

خیلی کار پدرش اشتباه بوده خیلی زیاد این پسر الان باید درس بخونه باید رسیدگی بشه درک بشه،متاسفانه نشده تحت تاثیر رفیق ناباب قرار گرفته،،اون رفیقش که میگین بی کسو کاره تحقیق کنید شاید دایی یا عموی داشته باشه نداره برین سراغ خودش بهش تذکر بدین که دست از سر پسر شما برداره دست برنداشت بهش بگین شکایتش رو میکنید شر اون پسرو کم کنید پسر برادرشوهرتم ببرین مشاوره کار بدین دستش قبول نمیکنه ببرینش کانون اصلاح تربیت 

اگه مادر بالا سرش بود اینجوری نمیشد

سن بلوغ خیلی سن بدیه

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

طفلکی ۱۶ سالشه و در گیر و داد بلوغ هست .. پسر خودمم الان ۱۷ سالشه به پدرش بگو اگه جنازه اش رو میخوا ...

پسر منم 17 سالشه و درگیر سن بلوغ چه داستانهایی که نداشتیم،چقدر رفیق ناباب داشت،چقد عذاب کشیدم اینا تو این سن درک و توجه میخان بعد پدرش میره کتکش میزنه طفلی اگه مادر داشت کسب جرئت نمیکرد دست بهش بزنه

دلم کباب شد براش

پسر شما اخلاق و رفتارش چطوره؟

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم 17 سالشه و درگیر سن بلوغ چه داستانهایی که نداشتیم،چقدر رفیق ناباب داشت،چقد عذاب کشیدم اینا ت ...

خدا رو شکر دوره بلوغش تموم شده و ارومه تو دوران بلوغ وحشی شده بود الان بشدت متین و مودبه

❤❤❤
خدا رو شکر دوره بلوغش تموم شده و ارومه تو دوران بلوغ وحشی شده بود الان بشدت متین و مودبه

خداروشکر