2777
2789
عنوان

معجزه نماز شب خوندنم. خدا مستقیما برام پیام فرستاد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 81190 بازدید | 484 پست
عزیزم نماز شب چه جوریه

اینطوریه عزیزم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

من کلا خواب زیاد می بینم و اکثرشونو هم یادم می مونه. و به خواب هم اعتقاد دارم. همیشه به خدا میگفتم اگر چیزی میخوای بگی تو خواب بهم بگو و کمک کن یادم بمونه. مدتها بود نشونه های خوبی می دیدم تو خواب، دیبن روسری سبز و روسری سفید، ۳ بار خواب حرم امام رضای غریبم، نماز خوندن در مسجد. دعا کردن دسته جمعی در زیارتگاه و حرم مشهدالرضا. 

ولی لعنت خدا به شیطون. هنوز تردید داشتم. میگفتم خواب دلیل محمکمی نمیتونه باشه. 

ناگفته نمامد که تازگیا دیگه از حالت دعا خارج شده بود دردودل هام. به حالت تضرع رسیده بودم. حتنا فرق دعا و تضرع اگر نمیدونید ار نت بخونید. منم نمیدونستم تازه فهمیدم. از ته دل التماس میکردم به خدا که منو به راه درست هدایت کنه، کمک کنه تصمیم درست بگیرم، از تردید خارج بشم. و راه درست نشونم بده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا سر نماز شب برای ظهور حضرت مهدی (عج) 

و سلامتی و موفقیت برادرم حسن وسلامتی مادرم 

وشادی روح برادرم ابوالفضل دعا کنید 

ممنونم 🙏❤️

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

خب 

امروز صبح درست ۱ دقیقه قبل اینکه ساعت زنگ بخوره، یهو یه ندایی بهم گفت " ما تو را بخاطر همت بالایی که داشتی به مقصود میرسانیم."

بلافاصله بعد تموم شدن جمله ساعت زنگ خورد و بیدار شدم. 

دقیقا با همین ادبیات و همینجور کتابی. صدای مرد یا زن نبود، فقط مثل یه حالت الهام یا ندا. 

بخدا خیالاتی نشدم. وقتی بیدار شدم تا مدتی گیج بودم. گفتم خدایا من روسیاهو چقد لایق دونستی که مستقیم باهام حرف زدی اخه.

دیگه خواب نبود...

من به یقین رسیدم که خدا صدای منو شنیده و میشنوه. وقتی دید اینهمه نشونه فرستاده و من باور نمیکنم خودش مستقیم وارد عمل شد. 

من نمیدونم این پیام در نتیجه ی نماز شبه یا نماز جعفر یا سوره بقره داره طلسممو میشکنه یا نتیجه دعا و تضرعی که واقعا با اشکهای پرشورم میخوندم. هرچی که هست بیش از ظرفیتم لایقم دونسته. 

دوستان تونو به این تاپیک دعوت کنید، من تگ کردن بلد نیستم. 

اونهایی که ناامید شدن، گرفتارن، دنبال یه روش مطمئن میگردن لااقل برای آرامش. این نماز شب ردخور نداره. من تضمین میکنم. تاپیک هامو بخونید. بی نهااااایت حالم بد بود. فکرمیکردم دیگه خوب نمیشم. 

الان حالم خوبه. آرامشی دارم مثال نزدنی. امید دارم به نور و فردای بهتر از امروز. دیگه عصبی نیستم. دیگه حسادت نمیکنم به متاهل ها. دیگه کینه تو قلبم نیست، از اونی که برام طلسم بست هم گذشتم. گذشتم که خدا از گناهانم بگذره. خدایا خودت سمیع و علیمی. واگذار کردم...

کسی که دوستش دارم و بخاطرش به این رشد رسید، ۴۷ روز هست که پدرشو از دست داده. 

امروز در اوج ناباوری قفل زبونش باز شد. به بهانه تشکر بابت شرکت کردن در مراسم چهلم پدرش بهم پیام داد و با هم حرف زدیم. 

چیز خاصی نگفتیم. ولی همونم برای من لازم بود که بفهمم خدا منو می بینه و میشنوه. 

درست اونجا که دیگه منتظر نیستی خدا برات هدیه هایی میفرسته که چشمات برق میزنه، چشمام برق زد پیامشو دیدم.

خوش به سعادتت🥺❤️

تو رو خدا برای مادرم و برادرم حسن دعا کن سالم و سلامت باشند همیشه شر آدم های بد ازشون دور باشه 

برای ظهور منجی عالم دعا کن تو رو خدا 

منم یبار شب ارزوها بود زیر اسمون تو حیاط نشستم وکلی گریه کردم از خدا حاجتمو خواستم وگفتم یه نشونه بهم بده که بدونم منو به حاجتم میرسونی ،شاید باورتون نشه نه ستاره بود نه ابر نه شهاب سنگ هیچ کدوم نبود فقط یه هاله سفید رنگی اومد ازبالای سرم رد شد بعد یکی دوماه به حاجتم رسیدم ،قربونش برم ،الانم باز گرفتارم سه سال پیش بخاطر ازدواجم بود الان بخاطر بچه کاش بازم بهم لطف کنه

تو چله ی دومم از حاجت خودم فاصله گرفتم. نکه نخوام نه، آخر از همه خواستم با کلی امید و اطمینان که مستجابه. 

برای ظهور و سلامتی حضرت ولیعصر 

برای شفای همه بیمااران

برای ترک دائمی گناه هایی که دعاهامونو حبس میکنه

برای مادران منتظر فرزند

برای دختر و پسرهای سن بالا و دم بختی که بی گناه مجرد موندن (یکیش خودمم)

برای آمرزش پدر و مادرهای فوت شده

برای سلامتی و طول عمر همه پدر و مادرهای زنده

برای محبت خودش و اهل بیت تو دلامون

برای عاقبت بخیری هممون

برای گل و گیاهانی که پژمرده اند و نیاز به جون تازه دارن

برای حیوون هایی که سرگردون و بی پناه و گرسنه اند خصوصا تو این زمستون

برای امید و آرامشی که دارم و خواستم به دل همه بده

برای رفع طلسم و جادو در زندگی ها

برای توفیق زیارت امام رضا و امام حسین و خانه ی خودش

برای توفیق مداومت نماز شب

برای باز شدن گره زندگی ها

برای پر برکت شدن سفره ها

برای پررزق و روزی شدن همه

برای جور شدن خرج دارو و درمان

برای هر چیزی که حتی به زبونم نیومده و برامون خیره

برای همه اونهایی که اسم بهم دادن

برای حاجت روایی همههههه مون

برای ارامش محسن مهربونم که عشقش منو به اینجا رسوند.

و آخرم برای حاجت خودم که ۵ ساله به هر دری زدم.

هر شب دعا کردم...

سر نمازات لطفا برای ازدواج زود و خونم دعا کن اسمم فریباست ۳۸ سالمه  خواهش میکنم دعام کن

عزیزم تاپیک آخر منو بخون گلم 

من امشب عقد کنونش بودم چه پسری هم هزارماشالاه اصلا ناامید نبتش 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

دوستان خوبم.

ممنون که خوندید.

ترو خدا اگر هرجا دلتون لرزید برای من و محسن ام دعا کنید کنار هم قرار بگیریم. 

هردومون خیلی تنهاییم. سن مون بالا میره. هردو جز خدا کسی رو نداریم. دلم میگه اونم منو دوست داره. دلم ۵ ساله اشتباه نکرده. خیلی خیلی التماس کردم که اگر به صلاحم نیس از دلم بیرونش کنه، موقتی شاید رفت که نرفت. ولی دوام این عشق پاک ام به ۵ سال رسیده. 

تروخدا دعا کنید کنار هم به خوشبختی و آرامش برسیم. دعا کنید کم نیارم، بخدا خسته ام. بی نهایت. از دویدن و نرسیدن. دلم روشنه میدونم آخرش میده. دعا کنید به تهش برسم. 

من هرشب برای همتون دعا میکنم، از ته دلم. با انرژی مثبت، با دل مطمئن و ایمان قلبیم. میدونم هرکدوم به صلاحتون باشه خدا بی معطلی اجابت میکنه، شما هم با همین انرژی دعا کنید.

ممنون که خوندید و نظر دادید. همشو میخونم و به تک تک تون جواب میدم. 

فقط فردا میشه. چون الان میخوام بخوابم که نماز خواب نمونم. 

دلم نمیخواد کسی از خانواده بفهمه نماز شب میخونم . هرشب با صربان قلب بالا از خواب پا میشدم. الان مدتیه استرس اونم ندارم. 

الهی شکرت. چه کردی با من که با اون حال خرابم به این حال خوبم رسیدم خدایا.

اونم من. منی که هیچوقت بنده ی تاپت نبودم، پر از گناه و ...

همیشه میگفتم خدایا با این زجر و انتطار طولانی تقاص کدوم گناهمو دارم پس میدم.

الان میگم پاداش کدوم کار خیرم هست این حال خوبم. 

شب تون بخیر

دوستان خوبم. ممنون که خوندید. ترو خدا اگر هرجا دلتون لرزید برای من و محسن ام دعا کنید کنار هم قرار ...

عزیزم من آبرویی پیش خدا ندارم

ولی دل شکسته هستم

با دل شکستم برای رسیدنت ب عشقت براتون آیت الکرسی میخونم. امیدوارم در کنار هم خوشبخت ترین  بشید

ولی تو ب خدا نزدیکتری ازت میخوام برای منم دعا کنی صاحب خونه بشم

مستاجری سخته

اسمم مهتابه

ممنونم

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد