پرشوکا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9252 عنوان کسی کرونای جدید رو گرفتهjn1 چند روز طول کشید خوب بشه 574 بازدید | 12 پست من دقیقا یک هفته ست گرفتمتغییری نکردمدیروز رفتم دکتر عفونیداروهامو تغییر داددکتر قبلی گفت آنفولانزا دکتر عفونی گفت کروناستمنم حدس میزنم همون کرونا باشهتب و تن درد و گلو درد و بی حالی مفرط دارم من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه 1402/11/05 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوجه_سبز_میقولی_5 عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 5315 اینو منم دارم 😐😂مگه تموم نشده بود کرونا گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰
پرشوکا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9252 اینو منم دارم 😐😂 مگه تموم نشده بود کرونا دیروز دکتره اینو گفت بهم شما چند روزه درگیری من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
آرامش۹۷ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 2935 برا من دقیقا ۱۰ روز طول کشید.درد بیچارم کرد .با تب و لرز.بعدش هم ضعف شدید .هنوز هم ضعف دارم بعد دو هفته و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه
پرشوکا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9252 برا من دقیقا ۱۰ روز طول کشید.درد بیچارم کرد .با تب و لرز.بعدش هم ضعف شدید .هنوز هم ضعف دارم بعد دو ه ... یا خداهرچند خودمم منتظر چنین روزایی هستمحسابی افتادم از کارام 😓خیلی ناراحتم شب ها موج جدیدی از بیماری میاد سراغم من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
یاراخانوم۲۰۰۵ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4303 شوکا جونم سلامچت شده عزیزم الان حالت چطوره؟ بهتری؟ ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
پرشوکا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9252 شوکا جونم سلام چت شده عزیزم الان حالت چطوره؟ بهتری؟ سلام عزیز دلمکرونای جدید رو گرفتمشبیه آنفولانزاست ولی خیلی بدتریه هفته رو تخت افتاده بودمشکر خدا الان خیلی خیلی بهترم تو خوبی جانم درسا خوب پیش میره دخترم من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
یاراخانوم۲۰۰۵ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4303 سلام عزیز دلم کرونای جدید رو گرفتم شبیه آنفولانزاست ولی خیلی بدتر یه هفته رو تخت افتاده بودم شکر ... وای عزیزمم چقده بد ، خداروشکر الان بهتری🤍منم خوبممم امروز خوشحاااالممم خیلی زیاد تقریبا هفت ساعت تا الان درس خوندم ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
پرشوکا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9252 وای عزیزمم چقده بد ، خداروشکر الان بهتری🤍 منم خوبممم امروز خوشحاااالممم خیلی زیاد تق ... خسته نباشی دخترم قشنگمآفرین بهتانشالله پر قدرت پیش میری و آینده خوبی برات آرزو دارم من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
یاراخانوم۲۰۰۵ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4303 خسته نباشی دخترم قشنگم آفرین بهت انشالله پر قدرت پیش میری و آینده خوبی برات آرزو دارم مرسی فداتشم مهربونم🥺😍🤍 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
میترا۵۱۱۲ عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 3822 هم کروناست هم آنفولانزا فیکس ۲هفته طول میکشه تا حالت خوب شه سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…
پرشوکا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9252 هم کروناست هم آنفولانزا فیکس ۲هفته طول میکشه تا حالت خوب شه دکتر گفت کرونای جدید من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
میترا۵۱۱۲ عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 3822 دکتر گفت کرونای جدید اینکه دوتا دکتر دوتا نظر مختلف دادن ینی شامل جفتش میتونه باشه چون خودمم گرفتم هم علائم آنفولانزا داشتم و هم کرونا سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…