2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم خونه بابام...

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که میدونستی پدرتون زود میخوابه دیگه رفتنتون چی بود؟حداقل جمعه میرفتین  باباتون که شمارو ند ...

جمعه هم شوهرم سرکاره

بعدم چهارشنبه شب میشد رفت و امشب

گفتیم یه شب بریم پیش پدر من یه شب پیش پدر شوهرم

جمعه هم شوهرم سرکاره بعدم چهارشنبه شب میشد رفت و امشب گفتیم یه شب بریم پیش پدر من یه شب پیش پدر شو ...

ایکاش زنگ میزدین تلفنی بهشون تبریک میگفتین یا خودتون زودتر میرفتین شوهرتون بعدا میومد

یه کادو هم دیگه چیزی نیست که انتظار داشته باشی ازت تشکر کنه وظیفه شماس که زنگ بزنی 

خودت بهش زنگ میزدی و بعد تبریکت میگفتی بابا ما اومدیم شما خواب بودی ایشونم حتما تشکر میکرده که بابت ...

منکه با بابام این حرفارو ندارم ولی مثلا برم خونه مادرشوهرم هدیه ناقابلی هم ببرم اصلا اهمیت نده خب یکم دلخور میشم

نخواستم شوهرم از بابام دلگیر بشه از نظر من حق داشت پدرم زنگی بزنن نمیدونم

والا اصول اخلاقی و اداب اجتماعی میگه بابت کادویی که بهت دادن تشکر کن دیگه نمیدونم.

من جای ایشون باشم زنگ میزنم تلفنی تبریک میگم و مثلا میگم یه کادوی ناقابل هم دادم مامان بهتون بده ولی از بابام انتظار ندارم بهم زنگ بزنه 

منکه با بابام این حرفارو ندارم ولی مثلا برم خونه مادرشوهرم هدیه ناقابلی هم ببرم اصلا اهمیت نده خب یک ...

شما کاملا مشخصه خانم منطقی هستی ‌.

درهرحال این اتفاق نیوفتاده .

نیازیم نیس به شوهرت دروغ بگی کلا حرفی دربارش نزن.

زنگ بزنه واسه کادو تشکر کنه؟ من باشم از خجالت آب میشم و اصلا همچین انتظاری نخواهم داشت 

عزیزم این خانم متأهله و همسر داره.

هر خانواده ای حتما باید به عروس و دامادش احترام متقابل بذاره که دلگیری پیش نیاد.و فضای خانواده صمیمی بمونه

💔🖤