2777
2789

مثلا من تریدر بازار مالیم و علم دانش تجربه خوبی دارم و شما یه آدم تنبل که اصلا تلاشی نکردی عین من یاد بگیری از من میخوای بهت بعوان یک هم گروهي  سینگال بدم و ترید بزنی وقتی با علم تجربه من سود پولی از بازار در آوردی چیکار میکنی؟

1_مقداری از اون پول رو بعنوان احترام و زحماتت به شما میدم و هروقت وقت داشتی ازت میخوام بهم سینگال بدی و ادعای تریدری هم نمیکنم چون اگه تریدر بودم یکم همفکری میکردم

2_با پررویی دوباره میخوام فردا سه سری صبح ظهر عصر وقت بزاری بهم سینگال بدی و هیچ یه قرون هم پولی تعارف نمیزنم چون تو واقعا ساده ای هم وقت میزاری سینگال رایگان میدی منم پول در میارم تازه ادعای تریدری میکنم که عین تو بلدم

👆جواب شما طبق شخصیت وجدانتون چیجوریه؟؟؟

ببین همه بد و خوب جفتشو باهم دارن

اونی که واقعا خوبه که نیمه تاریکشو کنترل کنه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین همه بد و خوب جفتشو باهم دارن اونی که واقعا خوبه که نیمه تاریکشو کنترل کنه

نه ربطی به خوبی نداره من کلا آدم بدجنسی ام ولی به همه کمک میکنم 

فرق آدمی یکی رو خر فرض کرده با خوب بد فرق داره 

من بدم میاد کسی منو احمق فرض کنه

من سهمو میارم خودم تحلیل میکنم و معمولا میبینم در راستای اهداف خودت گفتی و اصلا سهم خوب نی پس نمیخرمش در نود درصد مواقع اینجوریه ولی اگه واقعا سهمو ببینم و ببینم واقعا خوبه طبق تحلیل خودمم و بخرم و سود کنم چندین بار آره خوشال میشم یه مقداریم به شما بدم ولی معمولا اونایی که خیلی ادعا دارن سهمای چرت معرفی میکنن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

هیچکدوم ی جایی ده برابرشو جوریشو ک حتی فکرشو نمیتونی بکنی جبران میکنم اخلاقم اینه یکی بهم یکی بده من ده تا بهش میدم

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔
من از این چیزا سر درنمیارم ولی اگه کسی تو آموزش بهم کمک کنه بهش قطعا حق الزحمتش رو میدم

والا طرف دیگه پشتش به من گرم بود ک امروز زدم بهش یه مدت داره ازم سواستفاده میکنه همش تماس میگیره یکی دو ساعت وقتمو میگیره صبح ظهر به کمک من کلی از بازار سود کرد بعد حتی یک درصد هم تعارف نکرد با پررویی میگه شما فردا بازار چک کن به من بگو خوب بود ترید کنیم در حالی ک خودش هیچی بلد نیست

قطعا قدردان محبت دوستم خواهم بود. بهش سیگنال نده بذار عین خر بمونه تو گل.بیا به من سیگنال بده پولدار ...

طرف هم وقت من صبح عصر ظهر غروب میگیره اونم تمام سینگال هایی ک دادم واقعا سود شد بعد من ک احمق نیستم بیام دوباره صبح تا غروب وقت الکی بزارم اینکارو پولی برای بقیه انجام میدم چه دلیلی داره مفت

نه ربطی به خوبی نداره من کلا آدم بدجنسی ام ولی به همه کمک میکنم  فرق آدمی یکی رو خر فرض کرده ب ...

من جات بودم خودمو میزدم به حماقت دل به دل طرف میدادم بزار احساس زرنگی کنه فک کنه چیز خاصیه بعد بد بزن تو برجکش

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

من جات بودم خودمو میزدم به حماقت دل به دل طرف میدادم بزار احساس زرنگی کنه فک کنه چیز خاصیه بعد بد بز ...

خخخ همین که دیگه تلگرام رو حذف کردم با شماره مجازی وصلم کافیه بزار همون بسوزه که من بلد بودم و تمام خودشم میگفت تریدرهای خوب بعد از مدتی غیب میشین بخاطره سواستفاده اطراف 

خب خودت یکم زحمت بکش یاد بگیر من مگه بیکارم صبح عصر غروب به من چی میرسه واقعا اون کمال پررویی ک داره اعصابمو خرد کرد گفتم فردا به تو میفهمونم 

میگفت هعی صبح تا غروب بازار چک کن به من بگو😂😂😂