2777
2789
سلام.پسرم امروز 5 روزشه زردیش روی 14 هستش که دکتر گفت زیر مهتابی بزاریم .من خیلی نگرانم تروخدا هر تجربه ای دارین بگین ممنون میشم
قطره چی براش نوشته 14 یه کم بالاست ک اگه شیر خودتون رو میخوره اصلا چیزهای گرم مخصوصا تخم مرغ نخورید
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن تا میتونی خودت چیزای خنک بخور مثل عرق کاسنی ترنجبین تا میتونیی هم به نی نی شیر بده تا زیاد جیش کنه زردیش بیاد پایین نگران نباش درست میشه ولی غذای خودت رعایت کن
خدایا امیدم به تو خواهرم رو شفا بده😢😢😢😢😢
عرق شاتره و عرق کاسنی بخر و از خر کدوم دو لیوان بریز تو لگن حموم و بقیه لگن رو با آب پر کن و نی می رو یک روز درمیون با این آب بشور زود خوب میشه ترنجبین و شیر خشت هم بده
😍وزن شروع ۷۹ ،وزن فعلی ۷۴،هدف اول ۷۰ 😍💖
زردی دختر منم 14 بود ک دکتر ی قرص داد بهش روزی 1/4 بعش میدادم.ولی بازم زردی ب طور کامل خوب نشد و ب پیشنهاد دکتر دو روز ی وعده درمیون بهش شیرخشک دادم ک زردیش خوب شد دیگه خدا رو شکر
خودت چیزای خنک بخور کاسنی شاطره خاکشیر لیمو شیرین گرمی اصلا نخور نینی رو زیاد حمام کن با شاطره بشور تا میتونی شیرش بده که زودتر جیش و پیپی کنه و زردی از بدنش بره نگران نباش اصلا قوی باش نینی زود خووووب میشه
نوزاد من 11 بود متخصص اطفال گفت بذارش زیر مهتابی اونم سه روز بعد از سه روز بردمش جای دیگه دکتر گفت 11 اصلا زردی نیست جرا گذاشتی زیر مهتابی چیزای ادویه دار و چرب نخور مرتب بهش شیر بده
دختر من 3 روزگی 17 بود 6 روز بستری بود با 7 مرخص شد اما دوباره رفت بالا دکتر گفت چون 10 روزش گذشته عیبی نداره چکاپ یک ماهگی که بردیم یک دکتر دیگه گفت چرا هنوز بچه تون زرده بهش قرص فنوباربیتال داد زردیش اومد پایین ولی رسما پوستش تا 4 ماهگی تیره موند دخترم بدو تولد سفید پنبه ای بود البته بعد از 4 ماهگی رنگ پوستش باز شد از اون زردی های ماندگار و سه پیچ بود بعضی بچه ها این مدلی هستن بعضی ها هم با دستگاه فتوتراپی میاد پایین بعد هم دیگه بالا نمیره ان شاالله بچه تو هم همینطور باشه
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊