2777
2789
عنوان

زمان برنمیگرده عقب

77 بازدید | 10 پست

ولی میتونی ازش درس یادبگیری

میتونی از اشتباهات و آموخته هات توی مسیر پیش رو استفاده کنی

لحظه هاتون با می نی سایت گردی و اینستا گردی و... تلف نکنید که خودتون تهش پشیمون میشید 

از لحظاتتون نهایت بهره رو ببرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟

ببیم مثلا تویه عزیزی رو ازدست میدی تا مدتی ناراحتی ودرد میکشیم مثلا تایکسال اون درد مثلا می‌تونه ای کاش هایی باشه که اون فرد کاش نمرده بود اگه تصادف کرده میگی ای کاش اون روز سوار ماشین نمی شد فلان جا نمی‌رفت و....

نمی تونم منظورم رو خوب منتقل کنم تا وقتی خودت این جمله  روتجربه نکردی نمی فهمی 🌺

اصلش اینه اون درده وناراحتیه تورو به چیزی که قبلاً داشتی وازدستش دادی وصل میکنه

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
درد اولین واکنش ما نسبت به از دست رفته هامونِ این پشیمونی که باعث میشه به از دست رفته ها وصل باشیم

حسرت وپشیمونی هم یک نوع درده نیست؟!

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
ببیم مثلا تویه عزیزی رو ازدست میدی تا مدتی ناراحتی ودرد میکشیم مثلا تایکسال اون درد مثلا می‌تونه ای ...

یعنی یک نفر که ترک کرده ما رو ....و ما در  درد جدایی او هستیم ....با اون درد دوباره برمیگرده ؟

تکرار و تلقین