2777
2789

اقاا من ی مدت کراش بودم رو استادم و این روزا فقط ته کراش بودم😂🤣🤦‍♀️یعنی یکم فقط

بعد این همه اش بهم گیر میدادبحث میکرد اینا 

امروز الان نشستم . همش ب ی دختر جدیدی ک اومده نگاه میکنه شوخی میکنه یا هرچیزی 

کلی هم نگاش میکنه 

آه چندش شد از این مرتیکه هول و اشغال 

وای نمیتونم اعصابمو کنترل کنم

دیگه نمیام سر جلسش سلامت روان و اعصابم همینطور درسم مهم تر از بودن سر کلاس آدم بی ارزشی مثل‌اونه 

واسلام🤦‍♀️🤣

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عصبی نشو تیارا عصبی نشو

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

آرام باش تیارا😬

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
لابد دختره خوشگله اینم هول کرده خخخخ

وای باورم نمیشه 

به من همه اش میپرید و همش با هممون دعوا میکرد

اونوقت این دختره همه اش بهش میگه جانم؟ بگو 

نگاش میکنه باهاش میگه میخنده 

واقعا میزان هول بودن ی فردی نباید تا این اندازه باشه🤣🤦‍♀️

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست
در احادیث امده ک کراش روی استاد کلاس حرام است 

سلام الله علی کسی که گفت 

دیگه غلط بکنم کراش باشم

آرام باش تیارا😬

🤣🤦‍♀️

ولش کن خاهر کیون لقش حالا دختر خوشگله؟؟

اره بد نیست کیوته

ولش کن خاهر کیون لقش حالا دختر خوشگله؟؟

اقااا عه😂😂😂

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".