2777
2789
عنوان

درد دنبالچه در بارداری

119 بازدید | 7 پست

میدونم طبیعیه ولی اخه من هقته هشتم 

برا هفته هشتم واقعازود نیست درد دنبالچه؟

از صبح حتی نمیتونم راه برم

درد دارم 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
منم کلاازقبل ضربه دیده بود الان فقط زیاد میشینم درددارم

نه من از صبح درد دارم تو هر حالتی 

😭

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم داشتم از همون اولش ولی فک کنم دلیلش عفونت باشه چون بعد از آزیترو بهتر شدم بعدشم ک دیگه است ...

من عفونت ادراری دارم دلیلش میتونه این باشه؟؟