2777
2789
عنوان

تیرگی چشام

106 بازدید | 11 پست

بچها من 16سالمه و یه مدته پشته پلکم سیاه شد و گفتم میره نرفت الان زیر چشمم هم اینجور شد و گوشه ی کناره ی چشمام سرخی شبیه کبود شده الان چیکار کنم اینا بره برا چی اینجوری شده یکی راهنمایی کنه

ببین مشکل پوستی که نداری؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه مشکلی؟ 

تیرگی یا خارش  پوستی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منم دور چشام بدجور تیرس چند ساله هر کاری میکنم نمیره از کمبود اهنه شاید 

کربوکسی تراپی انجام دادی؟

نه گل

من از چند تا دکتر شنیدم که خوبه

یه دکتر کاربلد پیدا کن  مشورت بگیر و انجام بده