2777
2789

واقعا کلافه شدم کنکوریم همش دلم میخواد بخوابم خوابم میگیره قرص آهن و ویتامین D اینا هم میخورم تاثیری ندارد بنظرتون چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگردم خدا کمکت کنه 

نور اتاق و زیاد کم

تو رخت خواب درس نخون 

من خودم سال کنکور یه اسپری آورده بودم می‌دیدم خوابم گرفته اسپری میزدم به صورتم که خوابم بپره 

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗

برو کتابخونه یا پانسیون
اینو از من بشنو
تنها راهش اینه
وقتی تو یه جمع درس خون باشی...که همه دارن درس میخونن خستگی و خواب الودگیت کنترل میشه
این خستگی همش بخاطر جسمت نیست...یکم روحت هم خستست...
یه هفته اول که بری هنوز ممکنه خسته باشی
بعد اوکی میشی

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

دقیقا منم:)))7ساعت میخوابم ولی همش خوابم میاد...من تا ی ماه پیش اینا ساعت 9 میخوابیدم ولی الانا دیگه مجبورم با قهوه هرجورشده تا 11 12 بیدار بمونم

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
بگردم خدا کمکت کنه  نور اتاق و زیاد کم تو رخت خواب درس نخون  من خودم سال کنکور یه اسپری ...

اره ابپاش هم من امتحان میکنم خیلی خوبه

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

دوستای کنکوری الان کسی بخواد از صفر شروع کنه بعد از چن سال چجوری بخونه روزی چن ساعت؟؟

من اصلا عادت به مطالعه ندارم 

بعد اینکه چیکار کنم اینقدر خودم رو مقایسه نکنم

خیلی دست به چرتکه میشم و حساب کتاب میکنم روزا رو تعدا تست فلان کتاب و...

یا مثلا ساعت مطالعه کلی تا کنکور رو ربطش میدم به قبولی

مثلا میگم اگر از ۱۵۰۰ ساعت کمتر بشه قبول نمیشم

مثال میزنم 

یعنی ساعت مطالعه رو ملاک قبولی میدونم

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺