2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این تو دلی هم منو کلافه کرده از کار و زندگی انداختتم این جونی تو تیم برام نمونده همشون خونریز ...

انشالله که به سلامتی به دنیا میاد کوچولو

شما خیلی مراقب خودتون باشید با این وضعیت زن داداش منم همینطور بودن حدود دوماه شدید ولی استراحت مطلق کرد خدارو شکر بچه هم سالم بدنیا اومد

🖤🖤🖤🖤🖤
انشالله که به سلامتی به دنیا میاد کوچولو شما خیلی مراقب خودتون باشید با این وضعیت زن داداش منم همین ...

اره همش استراحت نی نی بیایم را سر بی احتیاطی خودم از دست دادند هفته ۲۲بارداری از راه پله سقوط کردم خیلی بدجور

اره همش استراحت نی نی بیایم را سر بی احتیاطی خودم از دست دادند هفته ۲۲بارداری از راه پله سقوط کردم خ ...

چقدر وحشتناک خدا رو شکر خودتون اتفاقی براتون نیفتاد حتی تصورش هم برام دردناک بود خیلی مواطب باشید خصوصا تو حمام ودستشوئی وهر جایی که کفش سرامیک هست

🖤🖤🖤🖤🖤
چقدر وحشتناک خدا رو شکر خودتون اتفاقی براتون نیفتاد حتی تصورش هم برام دردناک بود خیلی مواطب باشید خص ...

همسایمون به جای اینکه راه پله را جمعه ها بشوره اون هفته شنبه شست منم که نمی دونستم خیسه و تره رفتم که سوار اسانسور بشم یه چیزی را ببرم پایین چشمت روز بد نبینه پرت شدم یه حالی بودم انگاری داشته می مردم خونریزی کورتاژ شدم سرم خورده بود گوشه ی پله ها از. اون ور دکترا نگران بودن ضربه مغزی نباشه از اون ور بچع ی تو شکمم که از دستش داده بودم یه وضعی الانم یعنی دارم احتیاط می کنم امروز صبح تو حموم لیز خوردم یعنی مامانم یا مادرشوهرم بفهمن میگن ببین نمی تونی دو دقیقه بشینی

همسایمون به جای اینکه راه پله را جمعه ها بشوره اون هفته شنبه شست منم که نمی دونستم خیسه و تره رفتم ک ...

خیلی صحنه وحشتناکی بوده اگه خدایی نکرده سرتون ضربه خورده بود مخصوصا که نمیدونستید کف هم خیسه اصلا یه وضع شوک اوریه الان دیگه با توجه به تجربه قبلیتون باید خیلی مواظب باشید مطمئنم اگه بفهمند تو حمام مجدد افتادید عصبانی هم میشند خیلی خیلی مراقب باشید این همه تا حالا باسختی بچه رو نگه داشتید انشاالله این چند ماه دیگه هم تموم بشه بچه سالم وسلامت بدنیا میاد به خودتون هم از لحاظ خوراک برسید تا بدنتون ضعیف نشه با توجه به اینکه شرایطتون میگید سخت هم هست   

🖤🖤🖤🖤🖤
خیلی صحنه وحشتناکی بوده اگه خدایی نکرده سرتون ضربه خورده بود مخصوصا که نمیدونستید کف هم خیسه اصلا یه ...

نه صداش را در نمی یارم

از همه جهت تحت فشارم

خودمم یه بیماری دارم که اصن خطرناک بود برام بارداری 

با توچه به وضعیت پلاکتام و بیماریم من هرهفته نهایت دوهفته ازمایش پلاکت می دم که یدفعه افت نکنن

ازیه ور این هماتوم بارداری و میگن احتمال سقط هم هست

از یه طرف شوهرم بچه را نمی خواد همون اوایل میگفت من نمی خوامش سقطش کن یه وضعی بخدا دارم

از یه ور ضعفم حالت تهوع هام

نه صداش را در نمی یارم از همه جهت تحت فشارم خودمم یه بیماری دارم که اصن خطرناک بود برام بارداری&nb ...

عزیزم چقدر شرایطت سخته خیلی مراقب باش استرس نداشته باش سقط نمیشه انشاالله اگه برا خودتون خطر داشت چرا باردار شدید منم یکی از زن دادشام ام اس داره نمیتونه بچه دار بشه بعد داداشم هم نمیگه بچه میخوام 

🖤🖤🖤🖤🖤
عزیزم چقدر شرایطت سخته خیلی مراقب باش استرس نداشته باش سقط نمیشه انشاالله اگه برا خودتون خطر داشت چر ...

منم شوهرمم از بچه متنفره تنفر داره بدجور همیشه میگه من این بچه را نمی خوام دوستش ندارم بچه برا چیمونه یه وضعی دارم من

خداخواست و دکتر هم گفت تحت نظر من باشی اوکیه و گفت ماه های اخر باید بیشتر تحت نظر من باشی حتی یه دوهفته هم گفت باید بیا بستری بشی ماه های اخر تحت نظر که مشگلی پیش نیاد برات

منم شوهرمم از بچه متنفره تنفر داره بدجور همیشه میگه من این بچه را نمی خوام دوستش ندارم بچه برا چیمون ...

عزیزم نگران نیستی شوهرتون بچه نمیخواد ؟

حتما زیر نظر دکتر باشید که این دوران بگذره حس میکنم خیلی سخته شما ماشالله قوی هستید که تونستید با این همه شرایط سخت ومخالفت همسرتون بچه بیارید من احساس میکنم خیلی ترسو هستم وسریع تا یه مریضی میگیرم خودم رو میبازم

🖤🖤🖤🖤🖤