2777
2789
عنوان

سرکلاژ

119 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها یه گروه خواستم برای سرکلاژ ک راهنماییم کنن کسی اگ داره معرفی کنه

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
سرویکست چنده میخوای سرکلاژ کنی عزیزم

سرکلاژ دوروزه انجام دادم ۳۰ بودم ولی با سابقه زایمان زودرس

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سرکلاژ دوروزه انجام دادم ۳۰ بودم ولی با سابقه زایمان زودرس

برا منم ۳۰ بود دکترم قبول نکرد سرکلاژ کنم خیلی فکرم درگیرشه خدا بخیر کنه

دیگه شما که جای نگرانی نداری گلم محکم کاری هم کرده برات استراحت کن انشالله سالم بغلش بگیریش

برا منم ۳۰ بود دکترم قبول نکرد سرکلاژ کنم خیلی فکرم درگیرشه خدا بخیر کنه دیگه شما که جای نگرانی ندا ...

انشالله همچنین شما عزیزم خدا کمک هممون کنه