2777
2789

امروز صبح کامل حالش خوب بود یهو رفت بیرون اومد دیدم لنگان لنگان راه میره😐😐حالا الان هی می گه درد می کنه منم جزء گذاشتن حوله ی گرم کاری بلد نیستم براش انجام بدم.

چی کار کنم خوب بشه؟؟

می گه اگه همین جور درد کنه تا شب من نمیام آخه مگه می شه نیاد زشته یا می گه بگو نمیایم نمی شه بگم نمیایم چی کنمممم پس شانس رو ببین توروخدا.😕😕

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

حالا فعلا یه مسکن بده بخوره و بره حموم زیر آب گرم ماساژ بده

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم بازی می‌کنه ...باور نکن 😂

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
مرداااای رو مخخخخححخ مث شوهر انتر من

😂😂👍🏻👍🏻

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
حالا فعلا یه مسکن بده بخوره و بره حموم زیر آب گرم ماساژ بده

باشه برم مسکن بدم بهش بلکه درست شد،،ممنون.

زمان مهمونی تموم شه پاشم خوب میشه😂

خودمم شک کردم که شاید فیلمشه😂😂ولی آخه اولین بارشه از طرفی شوهر خواهرش هم دعوته از اون بدش میاد بهش گفتم نکنه به خاطر ندیدن اون این فیلم رو بازی می کنی گفت مگه بچه ام خب می گم نمیام چرا ادا در بیارم.

قرص متوکاربامول یا آمپولشو بره بزنه شل کننده عضله س

ممنون.

فیلم بازی می‌کنه ...باور نکن 😂

نمی دونم والا فکر کنم فیلمشه حالا می گم بره آمپول مسکن بزنه حالش جا بیاد حسابی.🤣🤣

کجا دعوتیین مسکن بده بخوره نزدیک رفتن 

خونه ی پسر خاله ی خودش.

الان میدم بخوره ببینم چی می شه البته اگه راست باشه این پا دردش.