2777
2789

لطفا دلیلتونم بگین

تعداد رای : 16
نظرسنجی
حسابداری
11
68%
مهندسی کامپیوتر
5
31%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود کامپیوتر ک اشباع شده.دیگ انقد کلاس این ور اونور هست ک ادمو ساپورت میکنه.حسابداری کارش تخصصی تر هست ولی خیلی باس ذهنت متمرکز باشه

کامپیوتر زیر شاخه هاش چن تاش خیلی خوبن

اول بستگی به علاقه چون تقریبا یه سطحن  من خودم حسابداری میخونم  اما الان اگه بود کامپیوت ...

من کلاسای بیرون حسابداری مقدماتی شرکت کردم به نظرم اونقدرا واسم سخت نبود ک از پسش بر میام..

ولی از کامپیوتر چیزی نمیدونم

حسابداری هستم اما به شدت پشیمونم چون باید بمونی تا ازمون یا با پارتی بری. کاش کامپیوترمیرفتم خیلی کار توش هست خودتم اینده میتونی تعمیرات یا کافینت خیلی شغل

اگه مخالف نظرکسی هستین ریپلی نکنین لطفا
من خودم یه سال حسابداری خوندم،سخت نیس ولی خیلی حساب کتاب داره ادم گیج میشه😂 کامپیوتر خیلی خوبه دوس ...

در حد مقدماتی با حسابداری اشنائم ولی از کامپیوتر چیزی نمیدونم

من کامپیوتر خوندم تو دانشگاه الزهرا. از خوندن کامنتا که گفته بودن حسابداری سخته خنده م گرفت. کامپیوتر خیلی رشته ی سختیه. به اسمش نگاه نکنین. تنها چیزی که یاد نمیگیرین کامپیوتر و برنامه نویسیه. همش واحدای ریاضی داره. مغز آدم داغون میشه. تازه بعد فارغ التحصیلی باید بری مهارت یاد بگیری. اونم چه مهارتایی!!! من که تغییر رشته دادم و خیلی پشیمونم که لیسانسمو کامپیوتر خوندم. 

کامپیوتر واقعا چیز سختی نداره،همه درساش با حسابداری مشترکه جز یه چند تاش

همش کار با کامپیوتره ک اگه علاقه داشته باشی به کار با رایانه خیلی شیرینه

حسابداری مقدماتی خیلی اسونه چیزی نداره ولی بعدا سخت میشه

♡اللّهُمَ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج♡