2777
2789

من ترید تو بازارهای  زمان زیادی براش گذاشتم رو خوب یاد گرفتم و تجربه خیلی بالایی هم دارم بعد یک نفر هم که هم گروهي منه اصلا به خودش زحمت نداد درست حسابی وقت بزاره یاد بگیره هر سری تماس میگیره وقت منو صبح تا شب میگیره فقط من بگم ترید بزن میزنه نگم نمیزنه خودشم هم سطح دانش تجربه من میدونه در حالی که هیچی بلد نیست بنظرتون این راحت طلبی نیست اصلا به خودتون زحمت ندید چیزی یاد بگیرید طرف سینگال بده با دانش تجربه وقت طرف پول دربیارید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ببینی خودش داره تلاش میکنه سعی میکنه از تو یاد بگیره ولی نمی تونه اون اشکال نداره کمکش کنیی

بالخره هر کس توانایی اش در یه حدیه ممکنه اوت قابلیت ها و توانایی های تو رو نداشته باشه ولی اگه حس کردی از راحت طلبی و سو استفاده است اصلا بها ندهه

چرا عزیزم راحت طلبی و پرویی و خودخواهیه جواب این آدمها رو اصلا نباید داد و یا خیلی رک و راست باید ب ...

بین بخدا تمام تریدهاشو به کمک من زده اگه آدم بود اونم ساکن آلمان شعور داشت درصد تعارف میزد میگفت ۲۰ دلار هم برای شما همیشه میناله نمک نشناس هم هست این همه من بلدم وینم ۷۵ درصده باز میره از ننه قمر های تو گروه های دیگه استراتژی میپرسه دیدم دنبال کارهای چرت پرت خیالش راحته من سینگال میدم پول در میاره

اگه ببینی خودش داره تلاش میکنه سعی میکنه از تو یاد بگیره ولی نمی تونه اون اشکال نداره کمکش کنیی بال ...

اصلا تلاش نمیکنه هزاربار بهش گفتم این استراتژی اینجوریه در حالی میگه حافظه من ضعیفه میگم خوب یاد بگیرید نمیشه که شما الان یه موضوع رو به کسی بگی یاد بدی باز هم یادش نمونه یعنی شما اصلا جدی نگرفته

بین بخدا تمام تریدهاشو به کمک من زده اگه آدم بود اونم ساکن آلمان شعور داشت درصد تعارف میزد میگفت ۲۰ ...

خب واقعا چرا یه نفر دیگه رو پولدار میکنی؟

چرا اجازه می دی راحت و بی زحمت پول دربیاره؟

کارت به نظرم درست نیست

اصلا تلاش نمیکنه هزاربار بهش گفتم این استراتژی اینجوریه در حالی میگه حافظه من ضعیفه میگم خوب ی ...

کسی اگه حافظه اش ماهی هم باشه بازم بخواد چیزی رو یاد بگیره میگیره

نهایتا یاداشت میکنه که یادش نرهه

اینا بهانه است

خب واقعا چرا یه نفر دیگه رو پولدار میکنی؟ چرا اجازه می دی راحت و بی زحمت پول دربیاره؟ کارت به نظرم ...

بد جالب اینجاست من گفتم یه سال زحمت کشیدم واقعا اینارو یادگرفتم سریع برگشت گفت آره پدرم ن دراومد تا بفهمیم خودشو با من مقایسه کرد حتی نمیتونه یه پترن یاد بگیره 

توهم زده ک داره با همفکری ترید میزنه در حالی داره کلا به کمک من ترید میزنه 

همفکری یعنی دو نفر تجربه دانش یکی داشته باشند و ترید بزنن بهم یاد بدن 

کسی اگه حافظه اش ماهی هم باشه بازم بخواد چیزی رو یاد بگیره میگیره نهایتا یاداشت میکنه که یادش نرهه ...

دقیقا امروز صبح هم پیام داد زنگم زد جواب ندادم من کرونام دیروز سرفه داره منو خفه میکنه چندتا سینگال دادم سود کرد بعد بازم میخاست ترید کنه گفتم دیگه تموم کافیه 

دقیقا امروز صبح هم پیام داد زنگم زد جواب ندادم من کرونام دیروز سرفه داره منو خفه میکنه چندتا سینگال ...

خوب کردی

همش دیگه همینو بگو

بگو کمک تموم شد از الان تو باید به من کمک بدی

یکم بندازش تو رودربایستی بلکه خجالت بکشه

خوب کردی همش دیگه همینو بگو بگو کمک تموم شد از الان تو باید به من کمک بدی یکم بندازش تو رودربایست ...

مرد متاهله گنده ست واقعا زشته از یه دختر ک نصف سن هیکلشو داره سود ببره یا کلا از بازار باید بره یا حداقل یه درصد بده بخدا هیچکس کاری ک من کردم نمیکنه حتی انبیا هم باشه دلیلی نداره ک روزی پنج ساعت صبح عصر وقتمو بگیره خودم فقط تنهایی میتونم ترید بزنم 

تازه یکبار اینقدر پررو شده بود که میگفت الان بازار خوب نیست بمونه صبح زود ساعت ۵ صبح بیدار بشید خاستم بگم گمشو بابا