2777
2789

خانوما کسی اینجا هست که فیبروادنوم سینه داشته باشه؟؟؟؟تقریبا شیش ساله تو سینمه احساس میکنم حتی زیربغلم و داخل دستم پر از توده های ریزه خیلی هم درد داره دیگه دارم دیوونه میشم کسی بوده که خوب شده باشه؟تنها راهش جراحیه که من میترسم، دکترم میگه سرطان نیست و خوش خیمه ولی اینهمه درد پس چیه😢😢😢خواهشاً اگه کسی بدون جراحی درمان شده به منم بگهههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پست منو بخون استاتر برام دعا کن😭

واسه شمارو هم خوندم ، برو بیوپسی کن خیلی راحته 

ولی حتما عمل کن اگه عمل نکنی پیشرفت می‌کنه منم دیگه خسته شدم آخرش باید عمل کنم 

من ده سال پیش داشتم، اندازه گردو بود، جراحی کردم. این کارها رو بکن، بهتر میشه... هر روز یه مشت تخم ...

برعکس عاشق شکلاتم خیلی میخورم شاید برای همینه انقد درد داره

واسه شمارو هم خوندم ، برو بیوپسی کن خیلی راحته  ولی حتما عمل کن اگه عمل نکنی پیشرفت می‌کنه منم ...

شنبه نوبت دکتر جراح و سرطان پستان دارم

برا من فکر کنم چیز بدیه😭من تازه ۲۹سالم شده خدایا این درد برام زیاده😭😭بچهااام خدا😭😭😭

شنبه نوبت دکتر جراح و سرطان پستان دارم برا من فکر کنم چیز بدیه😭من تازه ۲۹سالم شده خدایا این درد بر ...

یعنی دکتر بهت گفته چیز بدیه؟ برو پیش لیلا کیانی بیوپسی کن تشخیصش خوبه البته یکم گرونه ولی خب تشخیصش درسته 

ادرسشم ولیعصره ،شما تهرانی؟

ایشالا که بد نیست خوب میشی واسه منم دعاکننن خیلی میترسم 😢❤️

یعنی دکتر بهت گفته چیز بدیه؟ برو پیش لیلا کیانی بیوپسی کن تشخیصش خوبه البته یکم گرونه ولی خب تشخیصش ...

تهران نیستیم پیش بهترین دکتر شهرمون ک جراح پستانه شنبه نوبت گرفتم 

سنو گفت نمیتونم تشخیص بدم چیه دید ترسیدم گفت مگه گفتم چیز بدیه؟من هیچی نگفتم به یکی میگیم برو بیوپسی کن بیخیاله به تو میگم فعلا مشخص نیست میگی ببوپسی کنم گفت باید سنو مجدد بشه ببینیم رشد داره یا نه گفت برو پیش جراح پستان ببین نظر اون چیه

تهران نیستیم پیش بهترین دکتر شهرمون ک جراح پستانه شنبه نوبت گرفتم  سنو گفت نمیتونم تشخیص بد ...

وقتی نمیتونه تشخیص بده یعنی سونوگرافیش بدرد نمیخوره؟ 

عکس از سونوت میتونی بفرستی؟ 

وقتی نمیتونه تشخیص بده یعنی سونوگرافیش بدرد نمیخوره؟  عکس از سونوت میتونی بفرستی؟

ده روز پیش جای دیگه سنو رفتم گفت هیچی نیست بافت سینته نوشته بود افزایش اکوژنیسته و ادم زیر جلدی

الان عکس سنو دیشب رو میفرستم 

خب این که خیلی خوبه زده منظم و نرمال ،  واسه من توده نامنظمه.....

منظم و نرمال یکی دیگس ک یساله دارمش

اون پایینی یکی دیگس ک دوماه پیش نبود یا حالا اینا ندیدن ببین رشدش چقد سریع بوده ک تو دوماه شده ۱سانت در ۷میل

اون قسمت هیپواکو با قسمت مرکزی هیپراکو میزنم نت میگه نشانه بدیه