سحر_نااااز مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 1218 عنوان تجربه کمر درد هنگام نشستن؟؟ 1551 بازدید | 5 پست سلامدوستان کسی هست بعد از ایستادن طولانی که میخواد بشینه کمر درد شدید بگیره؟ یه مدته بعد از ایستادن و کار کردن هنگامی که میخوام بشینم خیلی کمرم درد میکنه در حدی که نشستن برام سخته. علتشو میدونید؟ 1402/11/05 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khazan5899 عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 4483 شاید از سیاتیک باشه من هم هستم وقتی میایستم چیزی حس نمیکنم وقتی میشینم با دراز بکشم شروع میشه از کمر میزنع به کف پا یکسره در میکنه
عزیزجون عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 4263 من گودی کمر دارم و کمی هم دیسک دارم اگه زیاد سرپا وایسم کمردرد میگیرم. دیروز هم وسیله سنگین بلند ،کردم یه قسمت دیگه کمرم درد،گرفت تا صبح نتونستم بخوابمروغن سیاه دانه واسه کمردرد عالیه خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
سحر_نااااز مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 1218 شاید از سیاتیک باشه من هم هستم وقتی میایستم چیزی حس نمیکنم وقتی میشینم با دراز بکشم شروع میشه از ک ... من مشکل سیاتیکم دارم. دردشاز سمت چپ کمرمه و میزنه به پام اما این که میگم کل کمرم درد میگیره🤔شایدم از همون سیاتیکمه نمیدونم
سحر_نااااز مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 1218 من گودی کمر دارم و کمی هم دیسک دارم اگه زیاد سرپا وایسم کمردرد میگیرم. دیروز هم وسیله سنگین بلند ،کر ... گودی کمر نمیدونم دارم یا نه روغن سیاه دونه رو فقط ماساژ بدم؟ یا یکم بمالم و کمرمو با چیزی ببندمش؟
عزیزجون عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 4263 گودی کمر نمیدونم دارم یا نه روغن سیاه دونه رو فقط ماساژ بدم؟ یا یکم بمالم و کمرمو با چیزی ببن ... ماساژ. بده خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم