قدم ۱۷۵عه! بهم میگن هر چند توپرم هستم سوال شد برام برای قدمه این واژه یا وزنم
حالا بگن بده مگه؟ هر کی گفت بگو ب ت چ مگه رشد ت رو گرفتم یا ع یخچال خونه ت میخورم
ول اگ دوست داری ظریف ب نظر بیای خودت میتونی رژیم بگیری اگ ن ک هیچ
ناموسا چ رشدی حق منو خوردی تو قدددددد
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
آره دقیقا چارشونه بودن واسه مونث قشنگه!؟ چون هستم سوال میکنم
اره با خ حال میده قدت ک خوبه ی باشگاهم برو بترکون
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
منم قدم ۱۷۰وزنم ۷۰ ازوقتی چاق شدم شوهرم بهم میگه ماشاالله هیکلی شدی 🥴
خوبه ک شماها چرا ناراحتین 😐 بگو پ صدات در نیاد تا نزدمت🤣🤣🤣
نه خودم راضیم توپرم باشگاهم میرم،لاغری نمیاد بهم باسن و سینه هام درشته خودم خودمو دوست دارم ارثیه ...
خب پ حله👍