2777
2789
عنوان

یه روش برا بزرگ شدن سایز؟

265 بازدید | 18 پست

سلام خانما

قبلا تو سایت دیده بودم که از زیره میگفتن واسه بزرگ شدن س.ینه

به شکل دمنوش بخورم یا عرقش رو هم میشه تهیه کرد و خورد؟

نکته مراقبتی داره؟

فقط س.ینه رو بزرگ میکنه یا همه جا رو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی واسش تاپیک بزنی نه این که واسه همچین موضوع کوچیکی حس فاخر بودن بگیری چقدر چیپ

حالا بده برات کامنت گذاشتن تاپیکت بازدید بخوره؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

سینه بافت چربی هست نمیشه به تنهایی بزرگ بشه باید چاق بشی تا بزرگ بشه . 

اره منم شنیده بودم میگن تنها راهش عمله 

دوست من خیلی دم کرده زیره میخورد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اره اما تو این سایت خونده بودم با زیره بزرگ میشه چون هورمون زنانه رو زیاد میکنه

عقل خودت میپذیره که هورمون بتونه باعث بزرگ شدن یه عضو بشه ؟ چاق بشو اونها هم درشت میشن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اره منم شنیده بودم میگن تنها راهش عمله  دوست من خیلی دم کرده زیره میخورد

عمل هم موقت هست ماندگاری نداره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عمل هم موقت هست ماندگاری نداره . 

عا 

خب خداروشکر من ک دنبال کوچیکیم🤣 عاخه کوچیک مده الان 

الان کوچکه یا بزرگ ؟ 

سایزم ۷۰ ۷۵ بزرگ نیس ولی میخوام کوچیک شه و اگه شد تخت اصلا🤣

سایزم ۷۰ ۷۵ بزرگ نیس ولی میخوام کوچیک شه و اگه شد تخت اصلا🤣

اصلا این کار رو نکن که پشیمون میشی همین سایز الان بهترین سایزی هست که مردا هم خیلی دوستش  دارن . دستکاریش نکن خراب میشه . 

اصلا این کار رو نکن که پشیمون میشی همین سایز الان بهترین سایزی هست که مردا هم خیلی دوستش  دارن ...

خب رو فرم ول بیارم سفت شه یکم