2821
2789
عنوان

موهامو کراتین کردم یه سوال دارم

241 بازدید | 4 پست

من قبل کراتین هم ماسک از برون می‌خریدم هم ماسک های مثل آب برنج و آب پیاز و زرده تخم‌مرغ و... استفاده میکردم.

کراتین کار گفت به هیچ عنوان نباید موهات خیس بمونه فورا باید با سشوار خشک کنی مثلا من الان بخوام قبل حمام آب برنج بزنم به موهام باید حداقل یه ساعت بمونه دیگه بعد حالت نمیگیره؟ برنمیگرده به حالت فری قبلی؟ 

چون من ازش پرسیدم میشه رنگ گذاشت گفت آره . خب رنگ و آب برنج چه فرقی دارن هر دوتا موهارو خیس میکنن و حدود یه ساعتی رو موها هستن دیگه ولی واسه رنگ مو گفت میتونی استفاده کنی حالا موندم اگه به موهام آب برنج اسپری کنم خیس شده اتفاقی نمی افته؟

نمیدونم ولی ازینکه کراتین کردم پشیمونم ، من اصلا اهل سشوار نبودم ، الان واقعا برام سخته، ریزش موهام بیشتر شده و ریشه موهام درد میکنه😑

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بجای اب برنج از روغن ارگان استفاده کن

میتونی واسه تقویت موهات زینک بخوری 

معمولا بعده کراتینه ریزش مو بیشترمیشه من میخورم تاثیز داره برام

قبلاناهم با اب برنج میشستم ولی کراتین کردم نمیشورم بااب برنج

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...

من پروتئین کردم موهامو اصلا نمیریزه اصلا رنگ نکن و اب برنج هم نزن ففط ماسک و شامپوی بدون سولفات 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز